12 fede strandbarer i Europa

Dejlige strande og lækre cocktails

Verdens førende stranddestinationer har masser af herlige barer, hvor man kan sippe gode cocktails og hygge til noget skøn musik. Nogle barer er forholdsvis primitive, mens andre har enorme solsenge, lækre loungesofaer og menukort med udsøgt gourmetmad.

Men uanset hvilket sted man besøger, så kommer man for stranden, solen, fællesskabet og den ofte løsslupne atmosfære. Vi har fundet 12 strandbarer i Europa, der skiller sig ud fra mængden.

1. Puro Beach Bar – Mallorca

Når man ankommer til Puro Beach Bar er det som at træde ind i et modemagasin. Dette lækre sted er ejet af svenske Mats Wahlström, og i talrige afstemninger er netop denne bar fremhævet som noget ganske særligt.

Det er her jetsettet mødes, smukke mennesker ligger på de hvide solsenge og drikker mojitos i skyggen af parasoller og store palmer i krukker. Puro Beach Bar tilbyder yogaklasser om dagen, og senere, når de festglade er vågnet, samles partyfolket til dans rundet om poolen.

2. Hula Hula Bar – Hvar

Det var på Hula Hula Bar Jay-Z og Beyoncé kom forbi til en drink da de besøgte den kroatiske ø Hvar. Her er soltolene placeret helt ud til Adriaterhavet med udsigt til de mest mageløse solnedgange.

Nyd solen om dagen og vilde fester med live dj og champagneregn om aftenen. Hvar By, hvor Hula Hula Bar ligger, er Kroatiens svar på Ibiza, men dog i noget lavere tempo. Baren har åbent fra juni til september.

3. Bar de la Plage – Juan-les-Pins

Barene ligger på stribe i Juan-les-Pins, men sidste nye skud på stammen er Bar de la Plage, der byder på lækre cabanas, hvor du kan nyde nogle dejlige spaoplevelser. Her er god atmosfære, loungesofaer og selvfølgelig dj’s, der spiller cool musik mens du nyder nogle fremragende cocktails.

4. Ushuaia Beach Hotel – Ibiza

Kun få steder kan byde på så gode strandbarer som Ibiza. Ushuaia Beach Hotel er en af dem, men her er også beach club, fester og overnatning. Her kan du få alt det bedste Ibiza kan byde på, sol og fest, både på stranden og omkring poolen. Hotellet/baren ligger perfekt på Playa d’ Bossa lige syd for Ibiza By.

5. Coconuts – Rimini

Coconuts er tydeligvis inspireret af Miamis Ocean Drive, indretningen er med sjove sofaer, barer og palmer. Her er gæste dj’s, temaaftener og absolut trendy atmosfære. Coconuts er Riminis førende bar, og man kan med fordel også nyde sin middag her, maden er faktisk glimrende. Den populære bar ligger tæt ved havnen og har åben fra juni til september.

6. Z-Plage – Cannes

Et stort stedm der både har gourmetrestaurant, cabanas, lounge og hundreder af solstole med snorlige rækker af hvide parasoller. Indretningen er med teaktræ, glaspaneler og lange gardiner.

Z-Plage er intet mindre end mødestedet for nyrige russiske kvinder og franske playboysm der gør stop her på turen fra Monaco til St. Tropez. Givechy har en spa på Z-Plagem og det foregår selvfølgelig i de lækre Cabanas.

7. Pirata Bus – Formentera

At det ikke behøver at være topmoderne og fancy for at være godt er Pirata Bus på Formentera et fint eksempel på. Denne primitive strandbar er blevet lidt af en institution på øen. Her er en afslappet og alligevel hip stemning, maden er enkel, men man skal komme for den lækre strand og de forrygende solnedgange.

8. Babis Bar – Kalymnos

Endnu et sted, der er helt nede på jorden. Babis er en del af Agelica Apartments, det er her klatrefolket mødes, men da Babis er yderst populær, bliver baren besøgt af alle slags mennesker. Det familieejede sted tilbyder morgenmad og behagelige solstole omkring poolen. Her er et rigtig godt udvalg af øl og vin, er det ikke tilstrækkeligt, kan du prøve de populære ouzo-shots.

9. Nikki Beach Bar – St. Tropez

Blot én af St. Tropez’ mondæne strandbarer. Internationale rigmænd kan her vise den seneste erobring frem til vennerne. På Nikki Beach Bar ligger man på kæmpe loungesofaer og drikker kold chablis mens man kigger på, at de flydende ginpaladser sejler ind i havnen. Nikki Beach Bar tiltrækker alle de kendte og de, der gerne vil være det.

10. Kaluha – Mykonos

Denne pragtfulde strandbar ligger på Paranga Beach, en af øens mindste og smukkeste strande. Kaluha er blevet stedet, hvor den mest trendy del af partyfolket mødes til fest og underholdning af top dj’s. Du kan starte med at nyde barens gode mad, f.eks. lækker barbeque, inden du danser til langt ud på natten til tidens hotteste rytmer.

11. Coconut – Cascais

Vi lovpriser enhver bar, der har placeret halvdelen af dansegulvet på stranden. Der er simpelthen noget behageligt ved at danse rundt med de bare fødder i sand.

Prisniveauet er yderst rimeligt, selv i det corny og helt-nede-på-jorden VIP-område. Om natten er Coconut omringet af fakler, der giver en fantastisk atmosfære. Dj’en spiller de nyeste hit og indrager sågar det nærliggende fyrtårns horn i showet.

12. Lasal – Mataro

Blot en halv times kørsel nord for Barcelona ligger denne kendte beach bar, der er blevet lidt af et hit blandt alverdens dj’s. Om dagen kam man nyde både morgenmad og frokost, men om natten er det en sprudlende partyzone.

Spaniens bedste dj’s samt internationale stjerner spiller den nyeste musik mens ungdommen danser det bedste de har lært. På Lasal går man lige skridtet videre, arkitektur, dekorationer og ikke mindst lyssætning gør, at det er et sted man bare skal besøge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*