9 lækre strandbarer i Asien

9 hippe steder til cocktails og glade rytmer

Når vinteren er på vej er det tid til at søge mod varmere himmelstrøg. I Asien er vejret perfekt når sne og slud dækker Danmark, og her kan du hænge ud på de skønne strande om dagen og tage på strandbar, når mørket falder på. Vi har fundet en stribe herlige steder at nyde en drink og møde nye mennesker.

1. La Plancha – Bali, Indonesien

La Plancha startede som et simpelt skur på stranden, der hurtigt blev mere populært end de store luksuriøse steder? Det er simpelt og originalt – et koncept, der har gjort La Plancha’s afslappede reggae-rytmer, iskolde øl, kæmpe strandstole og gode sangria til STEDET fra sen eftermiddag til ud på natten. Baren ligger på Seminyak Beach, hvorfra man kan se en fantastisk solnedgang.

2. Tanjong Beach Club – Singapore

Singapore er ikke kun storby og højhuse. På et dejligt stykke strand på Sentosa Island finder man Tanjong Beach Club, der er et skønt fristed. Baren blev grundlagt af to australske brødre, der synes at dette sted var perfekt til gode seafoodretter, tropiske cocktails og beachvolley på stranden.

3. Midnight Rambler – Filippinerne

En tidligere amerikansk soldat grundlagde denne ret klassiske strandbar ved Subic Bay for mange år siden. Dengang var konceptet gode poolborde, rock i højttalerne og en afslappet atomsfære. Sådan er det stadig. Midnight Rambler er stedet for fastboende udlændinge, der forsøger at støve lokale skønheder op. Her er åbent døgnet rundt, men kom i weekenden, hvor der hele dagen er live musik og barbecue på stranden.

4. UMbar@Huvafen Fushi – Maldiverne

Akkurat hvor det indiske ocean møder land ligger denne trendy beach bar, der også har en skøn pool. Gulvet består af det blødeste sand, og gæsterne kan slappe af i de enorme stole mens de sipper champagnecocktails, martinier og frugtjuice.

5. The Lawn – Canggu, Bali, Indonesien

En af de mest populære barer i hippe Canggu er The Lawn (billedet øverst), der ligger helt ud til stranden. Det betyder fantastiske solnedgange, der tiltrækker en bred skare af besøgende. The Lawn er ikke kun bar, men tilbyder også lounge, restaurant og forskellige events.

6. Ark Bar – Koh Samui, Thailand

Der er ikke noget fancy over Ark Bar, der er berømt for sit onsdags beach party. Baren ligger på den skønne Chaweng Beach på Koh Samui. Dagen lang er der mennesker omkring baren, men det er ud på eftermiddagen at det for alvor bliver festligt.

Når der er beach party kan du nyde den gode barbecue og ikke mindst musikken, der kommer fra kæmpehøjttalere, som står i sandet. Som et ekstra plus har Ark Bar eget hotel, perfekt hvis du vil være tæt på øens bedste fest.

7. The Rock Bar – Bali, Indonesien

Beliggende på Ayana Resort blev The Rock Bar sidste år kåret til verdens bedste hotelbar af CNN. Den stemningsfulde bar ligger ved Jimbaran Bay, der tidligere var fyldt med små strandskure, hvor lokale fiskere serverede god seafood.

Her er stadig ikke overrendt, det er et perfekt sted at nyde aftenen, og The Rock Bar serverer fra torsdag til søndag tapas, martinier og cocktails til god livemusik. Hverken stemning eller solnedgang fås meget bedre end her.

8. Baba Nest – Phuket, Thailand

Den stemningsfulde bar ligger øverst på Sri Panwa-kompekset på det sydøstligste af Phuket. Det er et eksklusivt sted med så lave og bløde stole, at man næsten sidder på gulvet. Her er flot pool, skøn solnedgang og de dygtige bartendere fremtryller drinks med ingredienser som citrongræs og lichi. Her kan også overnattes, men tag den store tegnbog med!

9. Ku De Ta – Bali, Indonesien

En af Balis mest berømte barer, og det siger noget! Ku De Ta ligger på Seminyak Beach, og det er en kombineret restaurant, loungebar og beachclub. Det er et forholdsvis eksklusivt sted, der aldrig skuffer.

Musikken er i centrum, og i bedste Ibizastil har baren egne udgivelser med tidens musik. Intet er overladt til tilfældighederne her, det koster, men så er man også garanteret nogle atomsfære- og stemningsfyldte timer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*