De bedste se og bliv set strande

Her er der masser af bar hud

rio de janeiro guide

Surferne, familierne og naturisterne. Alle har de deres favoritstrande. Men der er også strande, der tiltrækker sportsfolk, de rige og berømte, de unge og smukke og de, der gerne vil være det. Tjek disse strande ud, hvis du vil møde kendisser, se den nyeste bademode eller bare være hvor det sker.

1. South Beach – Miami, USA

Velkommen til Miami og til South Beach. Godt vejr, skøn strand og smukke mennesker, du finder det hele her. Her kommer besøgende fra hele verden for at se og blive set, men det er også et sted, hvor kulturer mødes, og den nyeste mode bliver luftet.

Husk at holde øjnene åbne, du ved aldrig hvem der skulle komme forbi din solstol. South Beach har masser af fede beach club og mindre resorts, billigt er det ikke, men helt sikkert en oplevelse.

3. Ipanema Beach – Rio de Janeiro, Brasilien

Berømte og berygtede Ipanema Beach er absolut stedet, hvor man kan blive set, og som tilskuer få en på opleveren. Ipanema sætter standard for strandmode over hele verden, de lokale nyder stranden i minimale bikinier og stramme shorts.

Vær forberedt på hvad som helst her – det var trods alt på dette sted, man opfandt den hæklede g-streng til mænd! Ipanema er blot en af Rios berømte strande – Copacabana er den anden. Forvent masser af strandliv og hede rytmer.

3. Venice Beach – Los Angels, USA

Måske en af de mest berømte se og bliv set strande i verden. Du kan se skateboarderne på præcis det sted, hvor sporten havde sin oprindelse. Eller måske vil du hellere se bodybuilderne pumpe musklerne i Muscle Beach Gym, en favorit blandt de store drenge.

Sidst på dagen kan du nyde den smukke og spektakulære solnedgang mens du går på promenaden, og lader op til en god aften på en af barerne i området.

4. Tahiti Beach & Pampelonne – St. Tropez, Frankrig

Hvis du drømmer om at møde kendisser, så er St. Tropez’ strande noget for dig. Dette er de rige og berømtes legeplads, hvor solbrune kroppe går rundt på deres store yachts gemt bag designersolbriller.

På stranden kan du gå fra beach bar til beach bar for at spotte jet-settet og de unge piger, der gerne vil være en del af det. Det siges endda, at topløs solbadning blev “opfundet” på disse strande…! St. Tropez er hektisk i højsæsonen, og husk, at det ikke er billigt at lege med jet-settet.

5. Waikiki Beach – Hawaii, USA

Hvor er det bedst at se veltrænede surferbumser og bikinismarte surferpiger? På Hawaii selvfølgelig. Stranden er tætpakket og turistet, men der er virkelig noget at kigge på.

Med det skønne turkisblå hav og Diamond Head i baggrunden, finder du hurtigt ud af, hvorfor dette sted i årevis har været et favoritsted blandt surfere og nysgerrige strandgæster. Hawaii er ikke kun Waikiki Beach, her findes utallige lækre strande, nogle af dem kan du endda have helt for dig selv.

6. Salinas Beach – Ibiza, Spanien

Denne lange strand er beriget med en række strandbarer, der tiltrækker det unge europæiske jet-set. Her bliver de hårdt pumpede kroppe luftet til lyden af den nyeste musik.

Storbarmede badenymfer og moderigtige strandløver boltrer sig sommeren lang på den skønne middelhavsstrand, der efterhånden er klassiker blandt yuppier, hippier og partyfreaks.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*