Forladt ved alteret: Solgte huset og rejste væk

Et aflyst bryllup ændrede Katys liv

Intet er så galt at det ikke er godt for noget. Sådan tænker 30-årige Katy Collins sandsynligvis i dag efter hun uventet skulle få opfyldt en gammel drøm: at rejse ud i verden og udgive en bog.

Men Katys eventyr startede mest af alt som en ond drøm. Forladt af kæresten, der netop havde aflyst det planlagte bryllup sad hun knust tilbage. Hun trængte til at komme væk, og for Katy er der ikke langt fra tanke til handling.

“Jeg solgte alt, der ikke kunne være i min rygsæk, inklusiv huset”, fortæller hun. Og så købte hun en flybillet til Thailand, hvor en helt ny verden åbnede sig for hende.

“Folk synes jeg var tosset, mest fordi jeg aldrig har rejst før. Men for mig var det bare så rigtigt”, siger Katy. Hun oprettede en blog for at holde familie og venner opdaterede, men hun fandt hurtigt ud af, at mange andre fulgte med i hendes liv. Folk skrev til hende, at de synes hun var sej bare at kvitte det hele og rejse væk.

 Måske har jeg fået en ny chance for at finde ud af, hvad jeg vil med mit liv.
Katy Collins

Katy Collins har rejst Indien og Thailand tyndt og har trekket i Himalaya. I et halvt år rejste hun rundt i Sydamerika, og det var undervejs på turen hun besluttede at skrive en slags novelle om sine oplevelser. Mest til sig selv, for hun oplevede mange ting som var så overvældende.

De to første kapitler til The Lonely Hearts Club: Destination Thailand, der er en slags Bridget Jones på backpacking, vakte stor jubel. Katy har en bachelor i både engelsk og journalistik, og hun elsker at skrive. Hun har nu kontrakt på tre bøger i serien om The Lonely Hearts Club.

“Undervejs på min rejse bearbejdede jeg mine følelser og blev jeg klar over, at jeg ikke skulle leve et almindeligt hverdagsliv. Måske var det meningen det her skulle ske. I hvert fald har jeg fået en ekstra chance til at tænke over hvad jeg egentlig vil med mit liv, og det er jeg lykkelig for”, slutter Katy Collins.

Du kan se Katy’s blog her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*