Verdens bedste poolparties

Det er vildt, vådt og vovet - men også rasende dyrt

God musik, masser af drinks og festglade mennesker i bikinier og badeshorts. Et poolparty er ikke for sarte sjæle og som regel heller ikke for tynde tegnebøger. Har du til gengæld lidt penge til overs og vil have en vild oplevelse, så tjek disse hotte poolparties.

1. Champagne Spray Party at Ocean Club – Marbella

På hippe Ocean Club i mondæne Marbella afholder man et af de mest berømte poolparties. Usandsynlig dyr champagne sprøjter ud over deltagerne, der består af de unge og smukke, og naturligvis rigmændene, der både flasher deres rigdom og deres unge modelkæreste.

Ocean Clubs Champagneparty finder sted en gang om måneden, og ifølge insiderne i Marbella, så bliver det vildere og voldsommere for hver gang.

2. Marquee Dayclub – Las Vegas

2.000 kvadratmeter vandsjov. Den store pool, der er på størrelse med to sommerhusgrunde, er proppet med mennesker, der bare vil have det sjovt. Lørdag er den store dag på Marquee Dayclub, hvor det ugentlige Summer Lovin’ Party finder sted i en vild og hektisk atmosfære.

Stedets hus-dj, Kaskade, står for musikken mens deltagerne sipper drinks og danser flirtende. Skulle det blive for varmt, og det sker faktisk af og til i Las Vegas, så rykker festen indendørs.

3. Ushuaia Beach Hotel – Ibiza

Det ultratjekkede Ushuaia Beach hotel på Ibiza rykker konstant grænsen for, hvad, der kan lade sig gøre. På det populære koncepthotel er hver dag en fest, men weekenden er alligevel noget særligt.

Her er der party omkring poolen med bikiniklædte skønheder, der ruller rundt i store gennemsigtige bobler. Men det er selvfølgelig mere at komme efter; Den nyeste musik, de bedste dj’s, fancy drinks og deltagere, der virkelig forstår at sætte pris på en god fest.

4. Nikki Beach – St. Tropez

Er du på budgetrejse, så er Nikki Beach i St. Tropez på Den Franske Riviera ikke noget for dig. Det er her celebrities hænger ud med klodens rigeste, der kæmper om at bruge flest penge.

Alt er naturligvis rasende dyrt på den berømte beach club, hvor arabiske prinser og industrimoguler fra Asien spejder efter deres kæmpeyacht, der ligger for anker ud for kysten. Rundt om poolen er der naturligvis fest og farver, og det er stedet at se og blive set.

5. Reload at Shore Club – Miami

En række af verdens førende poolpartyeksperter (Jo, de findes) har udnævnt Reload at Shore Club til at have Miamis bedste poolparty. Og det siger ikke så lidt, for er der noget man elsker at reklamere med i Florida, så er det poolparties.

Deltagerne hygger omkring den aflange pool, og du kan se mere silikone her end alle andre steder i byen. Shore Club på Collins Avenue byder på god musik, masser af drinks, modeshows og en attraktiv beliggenhed lige ud til stranden. Søndag er den store poolparty dag på Shore Club. Læs mere om Miami i vores guide.

6. Heat Wave Summer Series at W Hotel – Hongkong

Elsker du smukke udsigter? Så kom til W hotel i Hongkong, hvor poolen ligger på 76. etage. Herfra er der en fantastisk udsigt over Asiens mest berømte havnefront. Vil du hellere kigge på mennesker, så fortvivl ikke.

De smukkeste piger i Sydøstasiens mest internationale by mødes her hver søndag i sommerperioden iført bikini og høje hæle. Husk at begrænse mængden af lækre cocktails, der er langt ned fra toppen af det mondæne hotel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*