Miniferie i Danmark – 9 håndplukkede hoteller

Miniferie med overnatning og måltider inkluderet

Weekendophold, et par afslappende dage eller bare en kort sommerrejse. Miniferie i Danmark er superpopulært og for et ekstra bekymringsfrit ophold, kan du med fordel vælge et sted med egen restaurant.

Det har disse otte steder, der er nøje udvalgt og som alle ligger perfekt til strand og oplevelser. God ferie!

 

Hotel Strandly – Skagen

Ægte Skagenferie til en fantastisk pris
Med pragtfuld beliggenhed omtrent midt i Skagen er Hotel Strandly et perfekt udgangspunkt for ferien på toppen af Danmark. Der er syv minutters gang til stranden og blot 350 meter til det livlige havneområde. Værelserne har bl.a. tv, elkedel og køleskab. Aftenmåltiderne bliver serveret på den populære Bodilles Kro, der er en del af Hotel Strandly.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sandkås Badehotel – Sandkås

Et af Bornholms bedst anmeldte hoteller
“En lille perle”, kalder tidligere gæster Sandkås Badehotel, der ligger ved stranden i Allinge. Hotellet er kun for voksne og har 15 værelser fordelt på ni værelsestyper. Morgenmadsbuffet er inkluderet på Sandkås Badehotel, der desuden tilbyder have, terrasse og bar/lounge. Parkering ved hotellet er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Hornbækhus – Hornbæk

Nyrenoveret og få minutter fra stranden
Når man er på top 10-listen hos The Guardian over bedste nye strandhoteller i Europa, så har man gjort noget rigtigt. Det nyrenoverede Hotel Hornbækhus ligger få minutters gang fra stranden, og her kan I få et lækkert ophold i smukke omgivelser.

Hotellet tilbyder også restaurant, og du har mulighed for at låne cykler, så du kan udforske området. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kragerup Gods – Ruds Vedby

Historisk gods i pragtfulde omgivelser
I grønne og romantiske omgivelser ligger det hyggelige Kragerup Gods, der har spafaciliteter med behandlinger og en dejlig indendørs swimmingpool. Hotellet har også bar/lounge og en rigtig god restaurant. På værelserne er der bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er inkluderet i prisen og parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Sønderborg Strand – Sønderborg

Dejligt hotel tæt på by og strand
By, natur eller strand? På Hotel Sønderborg Strand får du det hele. Uanset om I er en familie eller et par, så er det skønne 4-stjernede hotel et rigtigt godt valg. Værelserne er moderne indrettede, hvoraf nogle har en flot udsigt over vandet.

Her er en lang række faciliteter for både børn og voksne ligesom du er tæt på nogle af Sønderjyllands bedste seværdigheder. Se mere om hvad du kan opleve i Sønderborg.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rønnes Hotel

Tæt på Vesterhavet og Svinkløv Strand
Det populære Rønnes Hotel er et ideelt udgangspunkt for en dejlig badeferie ved Vesterhavet. Med den gode Beliggenhed i Nordjylland er det også oplagt at tage på udflugt til f.eks. Skagen og områdets smukke natur. Har du børnene med, så ligger Fårup Sommerland og Hjortdal Dyrefarm kun få kilometer væk.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Ballumhus

God restaurant og tæt på Vadehavet
Blot to km fra fantastiske Nationalpark Vadehav ligger Hotel Ballumhus, der er nyrenoveret og har 50 værelser. Hotellet er kendt for sin rigtig gode restaurant, der serverer mad fra det dansk-franske køkken.

Vadehavet skal naturligvis opleves og det samme skal Rømø. Booker du Ballumhus i september/oktober har hotellet egne udflugter til det smukke naturfænomen sort sol.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kobæk Strand – Kobæk

Strandferie på Sydsjælland
Du kommer ikke tættere på stranden end her. Kobæk Strand ligger blot 20 meter væk, og vælger du at booke det dejlige hotel, er det om at huske badetøjet. Værelserne er lyse og moderne, og du har mulighed for at få havudsigt. I området er der gode cykel- og vandreruter, men der er også en lang række spændende udflugtsmuligheder.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Marina – Grenå

Et stenkast fra stranden og tæt på hyggelige Grenå
I Skovbrynet få hundrede meter fra stranden ligger Hotel Marina, der er omringet af en lang række spændende seværdigheder. Hotellet har sauna, dampbad, jacuzzi og indendørs swimmingpool, men der er også mulighed for at booke forskellige massage- og terapibehandlinger.

Fra Hotel Marina kan du f.eks. besøge Ebeltoft, Kattegatcentret, Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark. Se mere om oplevelser på Djursland.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >