Fire forslag til aktiv solferie

Fire forslag til hvordan du kan holde dig i form i ferien

Selvom man ofte tager på sol- og strandferie for at slappe af, så kan en daseferie fint kombineres med sport eller aktiv ferie. Vi har fundet fire forslag til, hvor og hvordan, du får rørt dig på ferien.

 

1. Cykelferie på Mallorca

Mallorca er et af Europas mest populære rejsemål til cykelferien. Det er ikke nødvendigt at være cykelfreak for at tage på cykelferie. Flere rejsebureauer har specialiseret sig i at lave ruter af forskellig sværhedsgrad, så alle kan være med.

Men du kan også selv køre ud i det blå – klik ind på f.eks. Bajabikes for at leje cykel på dit rejsemål. Mangler du inspiration, så kan du se mere i artiklen De 6 bedste rejsemål til cykelferien.

Kombiner med strand

Efter cykelferien har du måske lyst til en daseferie på en af Mallorcas mange skønne strande. Her kan du spise god mad, lade batterierne op og springe i Middelhavets lune bølger. Læs meget mere i vores Miniguide til Mallorca.

 

2. Yogaferie i Indien

Det er in at tage på yogaferie, og hvorfor ikke gøre det i yogaens hjemland Indien? Over hele det store land finder du skoler og centre, der kan give dig ny inspiration, men forkæl dig selv og book et ophold på det enkle Simrose, der ligger helt ud til stranden.

Her kan du booke en strandhytte og komme helt ned i tempo mellem yogatimerne, der foregår med den smukkeste udsigt. Er du i tvivl om Simrose er noget for dig, så se mere i artiklen De 5 bedste steder at dyrke yoga i Indien, hvor du får forslag til andre gode yogasteder. Vil du på yogaferie i Europa, så kan du finde et udvalg af yogarejser her.

Kombiner med strand

Bliv på hotellet eller rejs videre i skønne Indien. Længere mod syd i Goa finder du flere muligheder for aktiviteter og oplevelser. Nyd den gode indiske mad og gå shop amok i mærkevarebutikkerne eller på det gigantiske Anjunamarked. Det gamle hippieparadis Goa er i dag for alle – læs mere her!

 

3. Dykning i Egypten

Livet under havoverfladen er bare fantastisk. Blot fem timers flyvning fra Danmark ligger Egypten, der tilbyder dykning i verdensklasse. Mange hoteller har endda sit helt eget dykkercenter, hvor du kan tage på tur i Det Røde Hav.

Vælg mellem dykkerture på en hel- eller halv dag, men du kan også prøve liveaboards, hvor du bor på båden. For den billigste rejse kan du se mere hos Sunweb, og du kan få mere inspiration i artiklen De bedste rejsemål til dykning i Det Røde Hav.

Kombiner med strand

Det er bestemt ikke svært at kombinere dykning med lækre strande. I Hurghada (og andre steder i Egypten) ligger stort set alle hoteller lige ud til stranden, men du kan også tage med på bådture til de smukkeste paradisøer. Læs meget mere i vores Miniguide til Hurghada.

 

4. Kajakferie i Thailand

Der findes næppe et smukkere område at sejle i kajak end ved Phang Nga-bugten i Thailand. Siden 1983 har John Gray taget turister med ud i det imponerende område med unik natur og kalkstensbjerge, der rejser sig op af havet.

Du padler og oplever, mens John Gray og hans folk sørger for overnatning og mad. Det er primitivt, men vanvittigt smukt! Oplev ufremkommelig natur, uberørte grotter og vilde aber. Se mere på johngray-seacanoe.com.

Kombiner med strand

De skønne badeområder ved Krabi eller Phuket behøver ingen nærmere præsentation. Her kan du få en herlig strandferie og nyde tropeaftenerne med god mad i stearinlysets skær få meter fra vandkanten. Læs meget mere i vores Miniguide til Phuket.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*