5. december 2021

Aktiv solferie

Fire forslag til hvordan du kan holde dig i form i ferien

Selvom man ofte tager på sol- og strandferie for at slappe af, så kan en daseferie fint kombineres med sport eller aktiv ferie. Vi har fundet fire forslag til, hvor og hvordan, du får rørt dig på ferien.

Boot Camp i Kenya

Du behøver ikke nødvendigvis det mest moderne udstyr for at komme i form. Hos wildfitness.com i Kenya kan du tage på en ni-dages træningsrejse, hvor du bokser på stranden, går ture i landområderne og bliver taget med på smukke løberuter. Du kan svømme og snorkle, få massage og instruktion i, hvordan du spiser rigtigt og passer på din krop. Se mere på wildfitness.com.

Kombiner med strand: Selvom Campen ligger ved det Indiske Ocean, så kan man godt trænge til en afslappende ferie ved stranden bagefter. Tag ned til Mombasa, hvor du finder pragtfulde resorts og strande med krystalklart vand. Eller hvad med en safari?

Wildfitness med et twist: Er du fit i forvejen og vil teste dine grænser, så snup et ophold hos Fitness Boot Camp, der kalder sig selv for Europas hårdeste boot camp. Se mere på xtremebootcamps.com

Kajakferie i Thailand

Der findes næppe et smukkere område at sejle i kajak end ved Phang Nga-bugten i Thailand. Siden 1983 har John Gray taget turister med ud i det imponerende område med unik natur og kalkstensbjerge, der rejser sig op af havet. Du padler og oplever, John Gray og hans folk sørger for overnatning og mad. Det er primitivt, men vanvittigt smukt, oplev ufremkommelig natur, uberørte grotter og vilde aber. Se mere på johngray-seacanoe.com.

Kombiner med strand: De skønne badeområder ved Krabi eller Phuket behøver ingen nærmere præsentation. Her kan du få en herlig strandferie og nyde tropeaftenerne med god mad i stearinlysets skær.

Kajakferie med et twist: Vil du prøve noget helt andet, så overvej at kombinere camping med kajakferie i nogle af verdens smukkeste naturområder. Se mere på muchbetteradventures.com

Yogaferie i Indien

Det er in at tage på yogaferie, og hvorfor ikke gøre det i yogaens hjemland Indien? Over hele det store land finder du skoler og centre, der kan give dig ny inspiration, men forkæl dig selv og book et ophold på Ananda Spa i Himalaya. Mediter, bliv afgiftet, få massage og spis sund kost i bedste Ayurveda-stil. Du bliver nusset og plejet, og vil uden tvivl føle dig som et helt nyt menneske, når du kommer hjem igen. Se mere på anandaspa.com

Kombiner med strand: Tag ned til Goa, hvor du finder kilometerlange strande. Det gamle hippieparadis er i dag for alle, nyd den gode indiske mad og gå shop amok i mærkevarebutikkerne.

Yogaferie med et twist: Yoga er bare skønt, men nogle mener, at man først får det fulde udbytte når man er helt nøgen. Overvejer du en nøgenyogaferie, så se mere på bookyogaretreats.com , hvor du kan finde det retreat, der passer dig.

Cykelferie i Kroatien

Det er ikke nødvendigt at være cykelfreak for at tage på cykelferie. Flere rejsebureauer har specialiseret sig i at lave ruter af forskellig sværhedsgrad, så alle kan være med. Hvad med en kombineret cykel- og sejlferie langs Dalmatiens kyst i Kroatien? Med start i Dubrovnik’s smalle gader ender du ved det smukke Adriaterhav, hvor en båd venter på at tage dig med til skønne øer som Mljet, Hvar og Korcula. Se mere på utracks.com.

Kombiner med strand: Efter sejlferien har du måske lyst til en daseferie på en af Kroatiens mange campingpladser eller feriecentre. Nyd de pragtfulde strande, hvor du kan bade som du har lyst og lad batterierne op til de smukkeste solnedgange.

Cykelferie med et tvist: Kan det ikke blive vildt nok er det værd at tjekke  Jysk Rejsebureaus cykeltur fra Vietnam til Thailand. Se mere på jysk-rejsebureau.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*