7 gode barer i Bangkok

Bangkok har mange coole barer

Der er meget at se og opleve i Bangkok; smukke templer, farverige markeder og moderne shoppingcentre. Men byens natteliv er stadig en af de største attraktioner. Og tro nu ikke, at det kun handler om beerbars og letlevende piger. Bangkok har nogle af verdens bedste cocktailbarer, hvor du kan smage dig gennem de lækre drinkskort til lave priser.

1. Moon Bar at Vertigo

Beliggende på 61. etage af det luksuriøse Banyan Tree Hotel, så er Moon Bar at Vertigo garanti for en anderledes oplevelse. Baren er en af Bangkoks gamle kendinge, men stadig lige så god som da den åbnede. Fra den lækre open-air lounge er der en fantastisk udsigt over byen, og både turister og fastboende udlændinge finder vej til den unikke bar.

Den tilhørende restaurant serverer en lækker seafood barbecue, og selv om du måske kun kommer for maden, så kan det anbefales at blive til en drink og den glamourøse atmosfære. Vertigo Sunset er barens signaturdrink, og den kan du nyde til en forrygende udsigt og lyden af blød jazz.

2. Bed Supperclub

Sukhumvit-området er proppet med barer, og det er på soi 11 du finder de mere fancy af slagsen. F.eks. Bed Supperclub, der ligner noget fra en fremtidsfilm med filmprojektorer på væggen og personale udklædt som rummænd.

Cocktailbaren serverer gode og anderledes drinks, ofte lavet med lokale ingredienser. Også Bed Supperclub har en restaurant tilknyttet. Her kan du prøve det lækre fusionskøkken, der kombinerer asiatisk og vestlig mad på bedste vis.

3. Red Sky

Bangkok har mange barer, der er placeret på taget af en af byens mange skyskrabere. Red Sky er et forholdsvis nyt skud på stammen, og et fint og fremfor alt mere prisvenligt alternativ til Moon Bar at Vertigo.

Red Sky ligger på 55. etage, og er en del af det store Centara Hotel, der ligger på toppen af Central World. Stedet er måske mere restaurant end bar, det franskinspirerede køkken serverer hummer og foie gras i en chic atmosfære. Der er et omfattende vinkort, og du kan også lade dig friste af en af de lækre cocktails.

4. Face Bar

Både indretning og service er i en klasse for sig på Face Bar. Idéen med at lave en bar i det, der til forveksling ligner et klassisk thailandsk familiehus, har vist sig at være en stor succes. Her er tre restauranter, hvor du kan spise thailandsk, indisk og japansk, men det er nok baren, der trækker mest.

Man kan godt kalde Face Bars indretning for loungestil, her er hævede kinesiske sofaer og store puder på gulvet. Drinksene fås ikke meget bedre, og atmosfæren er sofistikeret og gæstfri. Klientellet er internationalt, og det er ikke stedet at komme i sandaler eller shorts. Du kan lade dig underholde af livemusik, og torsdag er ladies night.

5. Nest

Udendørs bar på 8. etage af Le Felix hotel i Sukhumvit. Forvent ikke udsigt a la Sirocco eller Moon Bar, men til gengæld er Nest smagfuldt indrettet med palmer, græsgulv og lækre moderne designmøbler.

Nest er det perfekte sted at starte inden turen går ud i natten. Restauranten serverer god mad, og du kan slukke efter med så fantasifulde drinks som Spicy Mango Margarita eller Campari Fresco. Her er gode dj’s, live musik og specielle events, der nok skal få dig op af de bløde loungesofaer.

6. Q Bar

Endnu en af barerne på Sukhumvit Soi 11. Her kan du gå ombord I Bangkoks største cocktailmenu og lytte til nogle af verdens bedste dj’s. Den store loungeterrasse er samlingspunktet for de, der bare vil sludre, mens det store dansegulv indbyder til dans til langt ud på natten.

På 1. salen finder du Q Up, en lækker lounge, der er indrettet af Bruno Tanquerel, som også har stået for indretningen på de verdensberømte Buddha Bars, der ligger flere steder i verden. På Q Bar kommer jet-settet, turister og smukke thaipiger, der er på jagt efter lykken.

7. Sirocco Sky Bar

Man kan ikke skrive om Bangkoks bedste barer uden at nævne Sirocco Sky Bar på toppen af Lebua Hotel. Sirocco Sky Bar siger selv, at de er verdens højst belligende udendørs bar, 66 etager skal du op før du kan nyde de lækre drinks og den kølige champagne.

Baren har længe været stedet for celebrities og wannabees, og efter at have været med i filmen The Hangover II, er Sky Bar blevet endnu mere populær. Priserne er i top, forvent europæisk niveau, men oplevelsen er unik og fås ikke andre steder i verden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*