Hotelguruerne anbefaler – 8 skønne boutiqueresorts ved havet

Perfekt beliggenhed tæt på stranden

Hvorfor ikke lytte til folk i rejsebranchen? Fire engelske eksperter løfter sløret for deres favorithoteller ved Middelhavet. Fra stilhed ved Costa Brava til det dybblå græske øhav.

 

Perivolas, Santorini, Grækenland

Spektakulært hotel på Santorini
Billigt er det ikke, men det skønne hotel, der er holdt i hvide farver, er et pragtfuldt sted i den lille by Oia på Santorini. Den lækre pool ser næsten ud til at fortsætte ud i havet, og man har en fornemmelse af, at intet er overladt til tilfældighederne.

Fra de krybende bougainvilleaer til glassene på bordet og de smukke levende lys, der hver aften lyser hotellet op. Værelserne ligger næsten inde i klipperne – alle har terrasse, mens der skal betales ekstra for egen jacuzzi og pool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Maison La Minervetta, Sorrento, Italien

Med fantastisk udsigt
La Minervetta hænger næsten ud over Napolibugten. Det er sådan et sted, du bare længes efter, når du har tilbragt en varm dag på Sorrentokysten.

Her er 12 værelser og en suite, der alle vender mod havet og vulkanen Vesuv. Der er med garanti ikke mange steder i verden, der kan prale af en lige så god udsigt. Her er selvfølgelig pool og endda en lille privat strand.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Esplendido, Mallorca, Spanien

Et af de bedste hoteller i Puerto Sollér
Endelig et hipt hotel i Puerto Sollér på Mallorcas bjergrige nordvestkyst. Her er smukke udsigter, pools, restaurant og loungebar. Huset er bygget i 1954, men er omdannet til et lækkert og yderst stilfuldt hotel i retrostil.

De fleste værelser ligger ud mod havet og har skøn terrasse. Med 80 værelser er det lige før man ikke kan kalde Esplendido for et boutiquehotel, men lækkert er det!

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

Kavos Boutique Hotel Naxos, Naxos, Grækenland

Indbydende hotel med topanmeldelser
Naxos kombinerer lækre sandstrande og frodige bjerge med søvnige hvide landsbyer og et hektisk havnemiljø. Kavos Naxos ligger tæt på stranden i Agio Prokopios – et stykke indbydende sand med turkisblåt vand. Hotellet ligger akkurat så langt fra hovedbyen Hora, at man føler, at man er i en anden verden.

Alligevel tager det blot 10 minutter at komme ind til den skønne kykladeby, der er indbegrebet af Grækenland. Kavos Naxos tilbyder store værelser, og der kan vælges mellem studios og villaer, der ligger i en eksotisk have. Her er stor pool med udsigt over havet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Kalliste, Korsika, Frankrig

Pool med smuk udsigt
Drop den travle Franske Riviera og tag i stedet for til Korsika. Byen Ajaccio har alt det, der skal til for at få den perfekte ferie under Middelhavets sol inklusive palmer, en smuk marina og trendy caféer.

Book et værelse på hotel Kalliste, der ligger i en restaureret bygning fra det 19. århundrede. Alle værelser har wifi og aircondition, og så ligger stranden kun en kort gåtur væk.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hostal Sa Rascassa, Begur, Spanien

Tæt på stranden og til en god pris
Beliggende mellem pinjetræer ved en klippefyldt og øde bugt ved Cala d’ Aiguafreda på Costa Brava, er dette lille sted lidt af en perle. Der er fem værelser og blot 40 meter til Middelhavet.

Den store tagterrasse er samlingspunktet, og her spiser man lækker mad, især fisken kan anbefales. Når mørket falder på, flyder den stille musik over det gamle hus, og ordet chill får en helt ny betydning. Sa Rascassa er et fund til prisen.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Far Out Village Hotel, Ios, Grækenland

Perfekt til den klassiske Grækenlandsferie
Øen Ios, tæt på Santorini, er en af Middelhavets festhovedstæder. Hvis du hellere vil bruge pengene på clubbing og cocktails, så check ind på Far Out Camping og slå telt op under et eukalyptustræ.

Vil du bo godt, men stadig billigt, så vælg Far Out Village Hotel – en samling hvide huse i traditionel kykladestil. De 45 værelser er enkle, har aircondition og ligger lige på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hostal Illes Pitiuses, Formentera, Spanien

Godt valg til budgetferien på Formentera
OK, det ligger måske ikke tæt på stranden, men dette sted er et supergodt valg til ferien på Formentera. Øen er så tilpas lille, at der aldrig er langt til nogle af Middelhavets bedste strande. Det familieejede hotel er simpelt og hyggeligt, og de 26 værelser er holdt i lyse farver. Her er en rigtig god atmosfære, og det bliver ikke meget billigere på Formentera.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*