Her holder Hollywood ferie

Gå i fodsporene på de kendte

Du har sikkert ikke råd, men drømme er som bekendt gratis. Hollywoods celebrities holder sig ikke tilbage når de rejser. Kendall Jenner elsker Dubais Burj Al Arab og både Nicole Kidman og Kardashian-søstrene tager til Bora Bora: Se her, hvor du skal tage hen, hvis du vil lege med de rige og berømte.

Er der nogen, der ved noget om at rejse på 1. klasse, så er det kendte sangere, filmstjerner, fotomodeller og alverdens realitydeltagere. Tilsyneladende vil celebrities kun have det bedste, om det så er afslapning på en fjern tropeø eller ferie i en af verdens storbyer.

Det er muligt vi ikke har råd til at rejse som en superstar, men det betyder ikke, at vi ikke kan drømme om det.

Burj Al Arab – Dubai

En favorit hos modellerne Kendall Jenner, Claudia Schiffer og Gigi Hadid. Ca. 40.000 kr. for en overnatning (og det kan sagtens gøres dyrere) må berømthederne slippe for at bo på det spektakulære hotel, der er formet som et sejl.

Her er luksus alle vegne, og som en del af servicen kan du booke en Rolls-Royce med chauffør. Andre celebrities, der elsker Burj Al Arab inkluderer Selina Gomez og tennisspilleren Roger Federer.

Burj Al Arab har kun suiter med egen reception og en hær af butlere. Hotellets Royal Suite er dyreste valg og her går service og faciliteter ud i det ekstreme. Suiten ligger på 25. etage og har både lounge, bibliotek, biograf og flere soveværelser.

Her er også privat sandstrand samt indendørs og udendørs swimmingpool. Ca. 50.000 kr. pr. nat koster herligheden, men skynd dig at booke, der er garanteret endnu en celebrity på vej til Dubai.

Hotel du Cap-Eden-Roc – Antibes, Frankrig

Et af verdens mest kendte luksushoteller, Hotel du Cap-Eden-Roc, er en sand klassiker ved den eksklusive franske riviera. I årevis har stedet været kendt for sin raffinerede luksus og har fokus på gæsternes privatliv.

Celebrities som Cate Blanchett, Jennifer Lopez, Colin Firth og Johnny Depp har hotellet som absolut førstevalg, når de lægger vejen forbi Sydfrankrig.

Her er 117 værelser fordelt på tre typer; Hovedbygningen hotel du Cap, Eden Roc Pavillon, der har udsigt over det glinsende ocean, og det ultraprivate Les Deux Fontaines Residence, hvor du skal havde den store tegnebog op af lommen.

The St. Regis – Bora Bora, Fransk Polynesien

Det pragtfulde resort, beliggende på et 180.000 kvadratmeter stort område, er elsket af Nicole Kidman, Eva Longoria og Keith Urban, der var på bryllupsrejse her. Kardashian-søstrene filmede i øvrigt flere episoder af deres familieføljeton på St. Regis Hotel.

Villaerne ligger bogstaveligt talt i den turkisblå lagune, og jo mere du punger ud, jo større bliver de. De femstjernede hotel tilbyder selvfølgelig også adskillige toprestauranter, privat pool og en verdensberømt spa.

Sandy Lane Hotel – Barbados

Det luksuriøse resort i Caribien er kendt for sin lækre strand og romantiske atmosfære – perfekt til forelskede par. Hvis penge ikke er et problem, som f.eks. hos Gwyneth Paltrow, så tjekker du ind i en af luksusvillaerne, der tilbyder masser af privatliv og service i topklasse.

Sandy Lane hotel har også en luksusspa, tre golfbaner og adskillige restauranter med udsigt over kysten ved St. James.

Chateau Marmont – Los Angeles, Californien

Gæsterne på dette hotel, der første gang åbnede dørene i 1927, er næsten sikker på at se en celebrity. Generationer af Hollywood-legender har besøgt det berømte Chateau Marmont, der både tilbyder almindelige værelser og suiter. Har du ikke råd til at booke et værelse, så læg alligevel vejen forbi West Hollywood Hills for at spise på restauranten eller for at tage en drink i baren.

Og så er Chateau Marmont også et populært sted for skuespillere og filmfolk, der ofte har premiere og afterparties på stedet. Så du ved aldrig om du støder ind i Bradley Cooper, Zoe Saldana eller Robert Pattinson.

Park Hyatt – Sydney, Australien

Her kan man tale om et værelse med udsigt. Det luksuriøse hotel på havnefronten har et betagende udsigt over operahuset, så det er ikke overraskende, at det er første stop for mange celebrities, der tager Down Under.

Her er 155 værelser og suites med gulv til loft vinduer, der sikrer maksimalt udsyn til den sprudlende storby. Der er naturligvis 24-timers butlerservice samt pool og solterrasse på taget. På gæstelisten står Rihanna, Zac Efron og Lady Gaga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*