Naturisme hjalp mig til endelig at elske min krop

Tag med på naturistresort

Da venner fortalte mig om Englands første naturisthotel i Birmingham, Clover Spa & Hotel, kunne jeg ikke lade være med at grine da de udtrykte deres forfærdelse over at nogle tilbragte ferien nøgen.

De mente, at det måtte være ubehageligt, at blive solbrændt steder på kroppen, der aldrig havde set solen, og ikke mindst gyste de ved tanken om, at hele verden kunne se dem nøgne. Men de vidste ikke at jeg allerede havde besøgt en naturistspa og elskede det.

Jeg har altid været meget usikker omkring min egen krop. Faktisk så min mand mig ikke nøgen i dagslys det første år vi var gift. Jeg åbnede aldrig persiennerne helt af frygt for, hvad han skulle tænke om mig, og jeg foretrak stearinlys fremfor blændende lamper, der kunne afsløre min uperfekte krop.

Selvom det måske lyder underligt for nogle, så føltes min krop dengang som noget fra et mareridt, jeg har strækmærker og masser af slasket hud. Hvis jeg så mig selv i spejlet, kunne jeg på en god dag motiveres til en tur i fitnesscentret, på en dårlig dag følte jeg mig virkelig deprimeret.

Da min mand og jeg havde kendt hinanden et år blev vi gift i hans fars hjem i Florida. Nu var vi gift, ville jeg føle mig mere afslappet? Slet ikke, faktisk gjorde opholdet i Florida det bare værre. Da familien drønede rundt på stranden i små bikinier og badebukser sad jeg på en solstol og kiggede på i lang nederdel og t-shirt.

Min mand, Joe, var meget bekymret over min usikkerhed. Men ikke desto mindre var han fuld af komplimenter, selv da jeg havde det værst, og fortalte hvor smuk jeg var. Jeg troede ham, men havde det dog ikke bedre med min krop, indtil jeg prøvede naturisme.

Syv måneder senere var vi tilbage i Florida, og vi kørte forbi et naturistresort. “Har du nogensinde været derinde”, sprurgte jeg Joe, “Nej”, sagde han grinende, “Men vil du se hvad det er?” Selvfølgelig forventede han, at jeg ville sige nej, men min interesse var vakt. Måske kunne det hjælpe mig at se andre mennesker acceptere deres krop.

Jeg ville ikke smide alt tøjet besluttede jeg inden jeg sagde til Joe, at vi skulle prøve at tage derhen. Da vi kørte op foran stedet, og åbnede bildøren, så jeg tre ældre mænd kun iført træningssko gå hen i mod mig med tennisketchere i hånden. De så ud som om de ikke havde nogen som helst bekymringer i verden. Så kom der to kvinder i 30’erne i en golfvogn, begge var de kun iført solhat.

Receptionsområdet lignede det, man ellers ser på andre hoteller. Jeg fortalte, at jeg var interesseret i at se stedet, men var bekymret om det nu var noget for mig. Receptionisten smilte, og fortalte at man kunne have så meget eller lidt tøj på, som man ønskede.

Da hun gav os adgang gratis, opfordrede hun os til at prøve det. Hun fortalte lidt om reglerne, ingen seksuelle akter, og man skulle benytte et håndklæde hvis man ville sidde ned. Inden jeg vidste af det, havde vi købt to håndklæder, og var nu på vej ud til det store poolområde.

Mænd og kvinder i alle former og størrelser lå ved poolen, andre sludrede eller deltog i holdsport. Jeg så strækmærker og slasket hud præcis som det jeg har, forskellen var bare, at disse mennesker var ligeglade.

Da solen bagte ned over os, og jeg svedte i min heldragt, kiggede Joe på mig og spurgte hvad jeg syntes. Jeg overvejede situationen et øjeblik, før jeg fandt to ledige solstole og sagde: “Jeg syntes vi skal tage tøjet af”.

Jeg var nervøs, men følelsen var god. Langsomt kom jeg ud af mit tøj, i et nervepirrende minut mens jeg stod der nøgen, kiggede jeg rundt, for at se om de andre var ved at dø af grin. Til min overraskelse var der ikke en eneste der kiggede på mig. “Din tur”, sagde jeg til Joe. Han løftede øjenbrynene, og et smil viste sig på hans ansigt, da han smed tøjet.

Vi smed vores håndklæder på solstolen, og lagde os til rette, jeg oplevede en berusende følelse af frihed. Solen på min nøgne krop kan ikke beskrives med ord. I så mange år havde jeg frygtet hvad andre syntes om mig, og pludselig gik det op for mig at det var spild af tid.

Senere på dagen da varmen tog til gik Joe og jeg ind i baren for at bestille lidt at spise og drikke. Skønt det føles underligt at være nøgen i en bar, så var det også en god følelse.

Efter maden blev vi spurgt om vi ville være med til volleyball i poolen. Da jeg gled ned i vandet kunne jeg ikke lade være med at smile lidt for mig selv, her var jeg nøgen og skulle til at spille volleyball. I stedet for at være nervøs syntes jeg situationen var sjov. Det tog lidt tid at komme rigtig i gang, at hoppe op for at slå til bolden ud BH var ikke særlig rart, men mine medspillere opmuntrede mig og fik mig til at føle mig godt tilpas.

Og så kom tidspunktet, hvor vi skulle hjem. Jeg var forfærdet over at skulle have tøj på igen, det føltes varmt og ikke særlig komfortabelt. “Elsker du mig mindre nu, hvor du har set mig i dagslys”, spurgte jeg Joe da vi kørte af sted. “Nej, jeg elsker dig mere”, svarede han.

Jeg er efterfølgende blevet afhængig af livsstilen. Når vi forlader England for at bo i vores hus i bjergene i Spanien, så har jeg stort set ikke tøj på i seks måneder, jeg nyder solen på min krop. Og her i England må vi prøve at opsøge alle de steder, hvor man kan være nøgen.

Jeg havde aldrig troet at et enkelt besøg på et naturistresort kunne ændre mit syn på min krop, men det kunne det. Og endnu bedre, det har gjort mig til en mere selvsikker person, Joe elsker det, ingen tvivl om, at det har fået os tættere på hinanden.

Så da jeg hørte på mine venners frygt for at prøve naturisme, besluttede jeg mig for at det var på tide at fortælle dem om mine nøgne eventyr.

Jeg blev mødt med stilhed, før jeg blev bombarderet med en masse spørgsmål. Blev mændene seksuelt opstemt? Blev du ikke solbrændt? Ville du tage af sted igen?

“Piger”, sagde jeg, “jeg har kigget på Clover Spa’s hjemmeside, hvem er klar til en weekend væk hjemmefra? I ved aldrig om der findes en naturist inden i jer selv”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*