Første gang på naturistcamping

Nøgenferie er mere hot end nogensinde

Smide tøjet, vise det hele, være nøgen, hoppe i fødselsdagstøjet – kald det hvad du vil, men det er en fantastisk følelse. På en gang følte jeg mig forlegen, fri, som et nervevrag, stærk og sårbar. Før jeg tog tøjet af, tilbragte jeg et par timer på naturistcampingen med at kigge på folk omkring mig, der gik rundt helt nøgne uden den mindste bekymring.

Efter tre timer i shorts, men trods alt topløs, var det på tide at tage det sidste stykke. Jeg havde fået styr på nerverne. Jeg måtte gøre det, ellers ville det jo have været det samme som at gå i Tivoli uden at prøve nogle af forlystelserne.

Efter at have smidt shortsene var min første tanke bare at spurte hen til poolen og hoppe i, men et hjælpsomt menneske sagde, at jeg lige skulle skylle mig først. Jeg løb bogstavelig talt gennem bruseren og ned i poolen. Heldigvis havde jeg min veninde, og vi fik selskab af to andre nybegyndere.

Da jeg lå der i vandet, bemærkede jeg, at der slet ikke var nogen, der kiggede på hinandens nedre dele. Som en erfaren naturist sagde til mig: “Du vil finde ud af, at vi naturister kigger hinanden i øjnene mere end nogle andre”. Noget andet, der gik op for mig, var at det er 1000 gange bedre at svømme uden bikini, men det vidste jeg nu godt, for min veninde og jeg havde tidligere på sommeren nøgenbadet i en sø og var vilde med det.

Vi snakkede om at finde et sted, hvor vi kunne være nøgne hele tiden, så her står vi. Fra at være temmelig nervøs over at være splitternøgen blandt fremmede mennesker, går jeg nu rundt med et stort smil, og bare elsker det. De mennesker, der kommer her er fantastiske, jeg troede det ville være svært at tale sammen, men man glemmer hurtigt at man er nøgen.

Da jeg havde været en tur i sauna og fået tøj på igen var jeg helt opstemt. Jeg kunne ikke få armene ned, og udtrykte højlydt, hvor stolt jeg var af mig selv. “Jeg gjorde det, jeg har været på naturistcamping, jeg har været nøgen sammen med andre mennesker, og jeg elskede det”.

“Man bliver ikke naturist på en dag, det er en livsstil”, hørte jeg en sige. Men jeg havde nu tænkt mig at komme igen allerede næste weekend!

På vej hjem blev jeg klar over, at jeg havde gjort noget, der kunne ændre mit liv. Uden at tænke over det åbnede jeg vinduerne og soltaget i bilen, skruede op for musikken og sang det bedste jeg havde lært. Sikke en følelse! Havde jeg dog bare vidst, hvor dejligt det var. Det ved jeg nu.

2 Comments

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*