Fest i solen

kombiner sol og sommer med gode fester

Sol og sommer er for mange også lig med gode fester og barliv på stranden. Vi har fundet fire steder, hvor du på bedste vis kombinerer dejlige strande med forrygende natteliv.

1. Miami

South Beach i Miami er berømt for den festglade stemning og atmosfære. På Ocean Drive mellem 5. og 14. gade skælver natten til lyden af god dansemusik.

Konstant åbner der nye steder i byen, og de mange klubber, loungebarer og funky steder, er med til at give byen masser af liv. Ved første øjekast ser de fleste steder lidt eksklusive ud, men sådan er det faktisk ikke, nattelivet omkring South Beach er for alle.

Prøv disse steder: LIV er Number One natklub i Miami. Her kommer de kendte, og de der gerne vil være det. Interiøret er temmelig specielt og kitchet, det kan tage tid at komme ind, men hvis man vil være hvor det sker, er det bare om at prøve denne kombinerede dance- og loungebar.

Den populære Nikki Beach på South Beach er stedet at se og blive set. Playboys og letpåklædte piger blander sig med nysgerrige turister. Her er både pool og store bløde sofaer på stranden.

Er du til den nyeste musik præsenteret af top dj’s, så er Cameo stedet. Her danses der til den lyse morgen, men forvent entrépriser på minimum 20 USD. Sidst, men ikke mindst er det værd at besøge Mangos Tropical Café, der efterhånden er en institution i Miami.

Her kan du både spise og drikke mens du bliver underholdt af stedets cabaret. Der bliver afholdt masser af events, og man keder sig helt sikkert ikke!

2. St. Tropez

Den franske middelhavsby har nogle af de mest trendy barer i Europa, selvfølgelig! Men medmindre du er meget rig eller meget smuk, kan de være svære at komme ind på, ofte er køerne vanvittig lange! Og når du så er kommet ind, finder du hurtigt ud at, af prisniveauet er skyhøjt. Ikke overraskende, men det er bestemt ikke billigt at hænge ud med jet-settet.

Prøv disse steder: Den mest hippe natklub i Frankrig hedder Les Cave du Roy på Byblos hotel. I mere end 40 år har dette sted underholdt badebyens besøgende, det er gratis at komme ind, men billigste drinks koster 30 €.

Klubben VIP Room er i samme klasse, dog begynder aftenen her med god middelhavsmad inden det går løs med dans til de nyeste hits. Rygtet siger, at det er temmelig svært at komme ind på denne natklub, men gør du forsøget, så hav tegnebogen i orden.

Den tredje klassiske St- Tropez-klub er Papagayo, der tiltrækker de sofistikerede og de unge og smukke piger, der håber at få bid når festen starter ved midnat. Og skal vi så ikke lige nævne den berømte og berygtede Voile Rouge Beach Club på Pampelonne Beach.

Det er her, at playboys sprøjter dyr champagne ud over letpåklædte håbefulde piger. Baren er rasende dyr, og ankommer du korrekt, så gør du det i egen yacht, helikopter eller Ferrari.

3. Antigua

I Caribien elsker man at feste og have det godt med hinanden. Øen Antigua er ingen undtagelse, så her finder man mange fremragende strandbarer. Mange af dem er fantasifuldt indrettede, og byder på eksotiske drinks og flotte solnedgange. Lukketider er ikke noget man går op i på Antigua, er der kunder i baren fortsætter festen til den lyse morgen.

Prøv disse steder: På Mad Mongoose i English Harbour kommer et blandet klientel, der danser og lytter til live-musik mens rum punch og caribisk øl bliver langet over disken. Eller hvad med Millers by the Sea, der ligger direkte på stranden i Fort Bay.

Om dagen er det en helt almindelig bar med solstole og parasoller, men om aftenen bliver der fyret op under kedlerne til livemsuik og karaoke. Her fås lækre drinks og måske øens bedste solnedgang.

En af Antiguas mest kendte barer er Shirley Heights Lookout, der ligger ved fortet i English Harbour. Søndagene her er yderst populære, der festes til reggae og atmosfæren er hed.

4. Ibiza

Man kan ikke nævne sol, strand og fest uden at tænke på Ibiza. Den lille middelhavsø er et must at besøge, hvadenten du er til den nyeste musik, loungebarer eller klar til lidt sjov på stranden.

Ibiza er verdensberømt for sine store klubber og diskoteker, klodens bedste dj’s ankommer hver sommer for at underholde, men øen er også stedet, hvor chillout-musikken bliver udviklet, og hvor ungdommen slår sig løs og gør ting de ikke ville gøre hjemme.

Prøv disse steder: Vil du prale af at have været på verdens største klub/diskotek, så besøg Privilege ved San Rafael. Festen er endeløs, Tiesto spiller her, og tidligere var Manumission-festerne, der indeholdt ret så vovede shows et sandt tilløbsstykke. Kun fantasien sætter grænsen for, hvad der kan ske her! Tip: Køb din billet på nettet, så slipper du for køen!

I San Antonio finder man fremragende loungebarer, mest berømt er Café del Mar, men det er kun en af flere, der ud over cool chillout musik og drinks, kan byde på en fantastisk solnedgang. Ibiza har selvfølgelig også gode strandbarer, på Playa d’en Bossa er det om at besøge Bora Bora Beach Bar, der byder på dans på bordene til hede diskorytmer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*