Caribiens hotteste strandbarer

Findes der noget mere eksotisk end kølende cocktails i Caribien?

I Caribien finder man de smukkeste strande og naturligvis også de hotteste strandbarer. Læs med her og få en tilbagelænet oplevelse i solen i selskab med lækre eksotiske cocktails.

1. Soggy Dollar Bar – Jost van Dyke, De Engelske Jomfruøer

På Jost van Dyke Beach, gemt bag palmerne på et smukt stykke strand, ligger Soggy Dollar Bar. Engang kunne man kun komme hertil med båd, men da vejen mellem Great Harbor og White Bay blev etableret, blev det muligt at køre til baren.

Men langt de fleste gæster ankommer stadig fra vandsiden, og svømmer derefter ind til kysten. Det betyder, at de fleste, der besøger baren, er barfodede og iført badetøj. Uanset hvordan du kommer dertil, så vil du føle at du er havnet i et stressfrit paradis.

2. Rick’s Café – Negril, Jamaica

Beliggende på en klippe over Negril Beach ligger Rick’s Café, der er berømt for sine smukke solnedgange. Men det er ikke eneste grund til, at folk valfarter til dette sted. Vovehalse springer ud fra klippen og direkte ned i det Caribiske Hav.

Caféen ligger nærmest rundt om en pool formet af klipperne, de hurtige gæster tager plads i en af de små cabanas, hvor de kan se lokale, fulde turister og andre springe de 20 meter ned i havet. Om aftenen er der reggae på programmet, og selvom stedet er populært blandt unge amerikanere på Spring Break-ferie, er det stadig et cool chilloutsted.

3. Dune Preserve – Rendezvous Bay, Anguilla

Denne primitive beach bar, primært lavet at gamle skibsdele, der er skyllet i land, er blevet lidt af en institution på Anguilla. Reggaestjernen Banki Banx har hjemme her, og når den berømte Hollywood-skuespiller, Kevin Bacon, besøger øen, spiller han på dette sted.

Det tiltrækker de rige og berømte, og dem der gerne vil være det. Men Dune Preserve er et af de bedste musiksteder i hele Caribien, og det trækker bestemt op, at baren ligger direkte på den fremragende strand, hvor man kan få serveret bla. drinks og kold øl.

4. da Conch Shack & RumBar – Providenciales, Turks and Caicos

Det handler om beliggenhed som man siger. da Conch Shack & RumBar gør ikke meget ud af indretning og komfort, men den skønne beliggenhed direkte på stranden er helt perfekt.

Det samme er den fremragende seafood og de lækre eksotiske drinks. Baren har vundet flere priser. og er ofte omtalt som øens bedste beachbar. Ikke overraskende, så tilbyder man her flere usædvanlige specialiteter med rom.

5. Yellow Beach Bar – Pine Island, St. Martin

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men på den lille ø, Pine Island, finder man Yellow Beach Bar, der har al det en beach bar skal have. Drømmer du om en ubeboet ø, en stråtækt bar, sexede bartendere, frisk hummer, snorkling, og en strand i verdensklasse, så overvej en tur til Pine Island, en fem minutters vandtaxitur fra St. Martin. Dette er stedet, hvor selv de lokale kommer for at hænge ud.

6. Moomba Beach Bar – Palm Beach, Aruba

Om dagen er Moomba Beach Bar centrum for solhungrende turister, der nok synes, at de har fundet paradis. Den skønne strand med det turkisblå vand og de fristende hængekøjer under de skyggefulde træer gør dette sted perfekt til nogle afslappende stunder.

Når det bliver aften, kommer gæster fra alle de nærliggende resorts for at spise og feste. Livebands og dj’s sørger for underholdningen til ud på de lyse timer, Moomba Beach Bar holder kun lukket syv timer i døgnet, så husk at få noget søvn!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*