Seks gode strandfilm

Drøm dig en tur på stranden med disse film

Film giver os tit lyst til at rejse til en bestemt destination. Det gælder bestemt også disse film, der er optaget på eksotiske stranddestinationer med masser af hvidt sand og svajende palmer. Vil du også drømme dig væk til varmere himmelstrøg, så se nærmere på disse film:

The Beach

Måske den mest berømte strandfilm overhovedet. The Beach med Leonardo DiCaprio i hovedrollen er delvist optaget på skønne Koh Phi Phi i Thailand. Her finder du det hvideste sand og det mest dybblå hav – et paradis som hovedpersonen Richard nyder i fulde drag.

Men tro ikke, at alt bare er fryd og gammen – der er slanger i paradiset. En must see film for enhver backpacker på vej ud i verden.

Cast Away

Mens The Beach til at begynde med er et idyllisk paradis, så er Cast Away en film om at overleve. Historien om Chuck Noland, der finder sig selv på en øde ø i det sydlige Stillehav, er en film om både psykiske og fysiske udfordringer.

Udover paradisiske optagelser af de skønneste strande, så vil Cast Away få dig til at både grine og græde. Tom Hanks er overlegen i rollen som den efterladte Chuck Noland.

Point Break

En klassisk kultfilm. Point Break skal ses af alle, der holder bare en lille smule af surfing. Til info for kvinderne, så er filmen spækket med skønne mænd – f.eks. kan du opleve Patrick Swayze og Keanu Reeves.

Men nyd også de underskønne strande og de adrenalinpumpende surfscener. Filmen er primært optaget i Californien, en fremragende reklame for den amerikanske stat som surfdestination.

The Descendants

George Clooney har hovedrollen i filmen The Descendants, hvor han tager af sted for at blive genforenet med sine døtre efter moderens død.

Ikke nok med at der er smukke optagelser fra Hawaii, hvor filmen udspiller sig, så kommer man også dybt ind i øens kultur.  Der er så rigeligt med gode strande, blåt vand og grønne bjerge, at du får lyst til at snuppe første fly til Hawaii.

Blue Crush

Endnu en surffilm, men denne er for fyrene. Oplev Kate Bosworth og Michelle Rodriguez i unge udgaver. Også The Crush er optaget på Hawaii, og historien går kort fortalt ud på, at pigen Anne Marie vil stille op til en af verdens største surfkonkurrencer, men samtidig forelsker sig i en fodboldspiller.

Den Blå Lagune

Denne ungdomsklassiker var en film man bare skulle se i 80’erne. De unge Brooke Shields og Christopher Atkins spiller to børn, der overlever et skibsforlis.

De vokser op på en vidunderlig tropeø og lærer en hel del om sig selv og ikke mindst om det andet køn. En ret romantiseret film, der dog også har et par barske scener – det unge par er nemlig ikke alene på øen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*