Singler leder efter deres livs kærlighed på ferien

Ferie er også flirt og jagten på kærlighed

Solen skinner, hvidvinen er kølig og humøret højt! En ferie kan være en oplagt mulighed for en god flirt. Men det er tilsyneladende ikke forhold, der begrænser sig til blot en aften, nat eller uge danske singler er ude efter, når de holder ferie.

Knap hver tredje single er nemlig på udkig efter deres livs kærlighed på ferien, mens hver femte tilsyneladende ikke blot holder fri fra arbejde, men også fra romantik og flirt, når de nyder en ferie.

Det viser en undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen hotels.com i samarbejde med datingsitet match.com blandt 836 singler fra hele landet. En ferieflirt er en klassiker, som de fleste nok har prøvet på et eller andet tidspunkt i deres liv, men det er ikke nødvendigvis ”bare” en flirt, som singler er på udkig efter, når de holder ferie.

Tværtimod er der rigtig mange singler, der rejser ud i verden med et håb om at møde den eneste ene. Faktisk er lige knap hver tredje single (30 %) tilsyneladende på udkig efter netop dette, når de er på ferie.

Åbenhed og gode ferieflirts

Langt de fleste af de adspurgte singler (56 %) tilkendegiver dog, at de ikke leder efter noget specifikt, men at de er åbne over for det, som ferien byder på. Yderligere en femtedel (21 %) vælger i forbindelse med ferien også at holde helt fri fra alt, hvad der hedder romantik og er således ikke på udkig efter hverken kærlighed, flirt eller andet i den boldgade.

Og mens knap hver tiende (9 %) er helt friske på en god flirt på ferien, så er der kun 5 %, der tilsyneladende er interesserede i, at et blink på tværs af hotelbaren bare skal blive til noget, der begrænser sig til en aften.

”Ferien er ofte en god mulighed for at møde nye mennesker, have det sjovt og måske møde den eneste ene. De fleste er ofte mindre anspændte og dermed mere åbne for nye indtryk og mennesker, når de holder ferie, og det kan være en god start på en flirt, som kan udvikle sig til mere,” mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Singlemænd leder efter den store kærlighed på ferien

Er man singlekvinde og i øvrigt på udkig efter en singlemand at dele livet med, kan man tilsyneladende passende tage på ferie, hvor der, efter alt at dømme, er overtal af mænd, der er på udkig efter den eneste ene.

Således angiver knap 32 % af de adspurgte singlemænd i undersøgelsen, at de er på udkig efter deres livs kærlighed, når de er på ferie, mens dette tilsyneladende blot gælder lidt over hver femte singlekvinde (23 %).

Singler elsker sol og strand

Ifølge en anden undersøgelse som match.com har foretaget i samarbejde med hotels.com, så rejser 80 % af de danske singler væk fra den mørke tid, og de tager helst på sol- og strandferie.

Det er netop den mørke tid, der lokker singlerne væk fra Danmark, fortæller undersøgelsen. 37 % søger solen og varmen, mens kulturrejser kommer ind på andenpladsen.

Singlerne hos vores nordiske naboer i Sverige og Norge er lige så rejselystne, og der skulle således være gode muligheder for en ferieromance under varmere himmelstrøg. 5.300 singler i hele Skandinavien har deltaget i undersøgelsen.

Ny app til singlerejsende

Den nye app HelloTel bringer dig sammen med andre rejsende på dit hotel eller et hotel i nærheden. Du kan oprette en profil direkte i appen eller via din Facebookprofil, og når du er logget ind, kan du se finde dit hotel på listen og derefter “checke ind”. Du kan nu se, om der er andre i netværket, der bor i nærheden og som har lyst til selskab.

Du kan markere om dit ophold på hotellet er arbejdsrelateret eller om du er frisk på at mødes. Det er muligt at chatte, uploade fotos og skrive private beskeder til eventuelle interesserede.

Flere medier kalder HelloTel for de rejsendes Tinder, men der er mere i appen end romantik, mener udviklerne. F.eks. kan man finde nye kunder og arbejdspartnere, mulighederne er mange. HelloTel er udviklet til både iPhone og Android.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*