Miss Travel – for smukke kvinder, der vil rejse gratis

Det måtte jo komme. Rejsesiden, hvor smukke kvinder tilbyder sig som rejsekammerat for rige mænd. “Attractive People fly free” er budskabet på hjemmesiden.

At den generøse rejsegiver er mand og den attraktive kvinde siges ikke direkte, men det fremgår med al ønskelig tydelighed på sidens design og billedvalg, skriver vagabond.se.

For at blive medlem kræves et billede, som bliver kontrolleret og godkendt af MissTravel. Om man også kontrollerer mændenes økonomi fremgår ikke, men sidens bagmænd siger, at de har flere tusinde forretningsmænd, læger, advokater og bankdirektører som medlemmer.

Som en ekstra bonus for kvinderne, så kan mændene forære bonuspoint til kvinderne efter endt rejse. Point, der senere kan bruges til flybilletter.

Mens kritikere anklager Miss Travel for at være prostitution, så siger flere af kvinderne på siden, at der er tale om ægte dating. “På Miss Travel er det helt normalt at Skype i lang tid inden man tager på ferie med en fyr. Vis mig en prostitueret, der bruger tre måneder på at udvælge sin kunde”, siger Jennifer til Huffington Post.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*