Lej bil eller autocamper – sammenlign priser her

Find den bedste pris på lejebiler

billig sommerferie

På de fleste rejsemål er en bil helt uundværlig. Det giver frihed på ferien, og du kan i dit eget tempo køre rundt til de forskellige seværdigheder og finde de bedste strande.

Eller hvad med at leje en autocamper? Udlev drømmen om at krydse USA eller Australien med familien, vennerne eller kæresten. Du kan også tage på roadtrip ned gennem Europa og hvem ved, hvor du ender?

Der findes tusindvis af biludlejningsfirmaer, hvor bl.a. Avis, Hertz og Europcar er nogle de største. Du kan med fordel søge efter billige lejebiler på en af de bookingportaler, der sammenligner priserne hos de store udlejningsselskaber. Der er flere at vælge mellem:

Expedia
Expedia kender du måske for fly- og hotelsøgning, men verdens største onlinerejsebureau har også specialiseret sig i at udleje biler og autocampere på alverdens feriedestinationer. Expedia samarbejder med alle de store biludlejningsfirmaer som bl.a. Avis, Sixt, Hertz, Budget, Alamo og Europcar – det betyder, at du kan fiinde priser, der er billigere, end hvis du booker direkte hos firmaerne. Se mere om Expedia biludlejning.

HolidayCars
HolidayCars sammenligner priser hos flere end 800 udbydere over hele verden – inklusive alle de kendte udlejningsfirmaer. De har døgnåben kundeservice og tilbyder bl.a. ubegrænset kilometertal og gratis afbestilling op til 48 timer inden afhentning. Se mere om HolidayCars.

Uanset om du vælger Auto Europe eller HolidayCars, så kan du nemt booke hjemmefra og hente din bil hos udlejningsfirmaet på dit rejsemål – det kan ikke være nemmere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*