Hvad er dine strandvaner?

Den store flip flop rapport er udkommet

Vi kan alle lide at gå til stranden, men hvordan vi gør det, er tilsyneladende forskelligt fra land til land. Det afsløres nu i en stor undersøgelse fra rejsesitet Expedia.

Strandferie er en af de mest populære ferieformer overhovedet. Det store internationale rejsesite, Expedia, har derfor undersøgt, hvad vi forbrugere går efter, når ferien skal bestilles.

“Vi undersøger tendenserne, hvilken måde vi booker, hotte destinationer og hvad vi sætter pris på, fordi det giver os en fordel i relation til, at kunne tilbyde det helt rigtige produkt”, siger John Morrey, general manager hos expedia.com.

“Det giver nogle sjove data, og vi lover ikke at dømme nogen. Vores mål er, at du uanset præferencer, kan finde den helt rigtige strandferie hos Expedia”, forklarer Morrey.

Og jo, der er tonsvis af data at tage stilling til i den store såkaldte Flip Flop Report, hvor rejsesitet har spurgt 8606 personer om så forskellige ting som, hvad de er mest bange for på stranden, hvad de foretager sig og hvad de har på af badetøj.

Tolerante, men blufærdige franskmænd

Franskmændene synes, at Speedos er strandtøj, men bruger dem ikke selv. Det gør brasilianerne til gengæld, 22 % siger at de har dem på jævnligt. Franskmændene er også tolerante overfor topløse solbadere, men kun få vil gøre det selv.

Modsat tyskerne, der ikke overraskende ligger i top når det gælder nøgenbadning. Hele 17 % siger at de ikke har haft badetøj på, når de solbader, og 15% siger at de har nøgenbadet på en offentlig strand.

I det hele taget er det europæerne der er mest tolerante når det gælder nøgenhed. 40% af de danske kvinder synes det er i orden, at solbade topløse, og det er lidt flere end i Sverige, England og Tyskland. Også USA og Canada er godt med på det punkt. I den modsatte ende ligger Indien og Malaysia, hvor kvinderne ikke kan se sig selv være topløse på stranden

Overraskende mange danske kvinder har heller ikke noget i mod se sig selv i badetøj på sociale medier, afslører undersøgelsen.

Hvad vi foretager os på stranden er også meget forskelligt, de fleste kan lide at gå en tur, og på anden pladsen, især blandt de amerikanske strandgæster, kommer people-watching, at se på de andre strandgæster. Først på tredje og fjerde pladsen kommer henholdsvis at svømme og at solbade.

Den største frygt på stranden er tyveri og at drukne. I Singapore er hele 85% bekymrede over hajer, Danmark er det land i undersøgelsen, hvor færrest bekymrede sig over det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*