Hotel i Skagen – her skal du bo i 2024

De bedste hoteller i Skagen

Skagen er en af Danmarks mest populære feriebyer. Her på toppen af Jylland finder du ikke bare god mad og hyggeligt byliv, men også dejlige strande og spændende historie. Og så er der de mange dejlige overnatningssteder – Skagen har et af de mest alsidige udvalg af hoteller udenfor de store byer.

Af samme grund kan det være svært at vælge, hvor man skal bo. Vi har derfor udvalgt de bedst anmeldte hoteller i Skagen uanset om du skal på familieferie eller et romantisk ophold på toppen af Danmark.

Husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad, der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

 

Hotel Marie

Topanmeldelser og til en god pris
Det dejlige hotel Marie ligger centralt i Skagen et stenkast fra havnen. Her kan du både booke værelser med privat eller delt badeværelse. Hotellet tilbyder gratis parkering og har bl.a. bar og en hyggelig gårdhave. Morgenmad er inkluderet og personalet hjælper gerne med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skagen Harbour Hotel

Central beliggenhed og med gratis morgenmad
Ved havnen ligger det populære Skagen Harbour Hotel, der har flere forskellige værelsestyper – bl.a. familieværelser. Hotellet får gode anmeldelser fra tidligere gæster, der især roser den gode service. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og Skagen Harbour Hotel tilbyder desuden bar/lounge, terrasse og kaffe/te på fællesarealer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruths Hotel

En institution i Skagen
Det legendariske badehotel har i mange år været som en magnet på kendisser og folk med tegnebogen i orden. Her bor du i luksuriøse omgivelser få meter fra stranden og ca. fem kilometer fra Skagen By. Ruths Hotel har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, to restauranter og indendørs swimmingpool. Morgenmad er inkluderet, og har du bilen med, kan du parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Plesner

Historisk hotel i centrum af Skagen
Det fine og nyistandsatte Hotel Plesner er fra 1907 og et af Skagens ældste hoteller. Her bor du i centrum af Skagen og kan vælge mellem fire værelsestyper, der alle er udstyret med Hästenssenge. Hotel Plesner har have og en hyggelig patio/terrasse. Der er mulighed for gratis parkering, og morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Color Hotel

Større hotel med swimmingpool
Et par kilometer fra Skagens centrum ligger Color Hotel, der har faciliteter som have, fitness, bar/lounge, restaurant og udendørs swimmingpool. Det er et større hotel med 151 værelser fordelt på seks værelsestyper – fra standard til suiter. Der er gratis parkering og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Brøndums Hotel

Et af Skagens mest berømte hoteller
Brøndum hotel startede som gæstgiveri i 1859 og har med sine mange år på bagen været en vigtig del af Skagens historie. Her bor I centralt tæt på byliv, strand og seværdigheder. Brøndums Hotel har have, bar/lounge og restaurant, der byder på klassiske retter og et stort vinkort. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og I kan parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skagen Strand Hotel og Feriecenter

Med gratis vandland
Skal familieferien holdes på toppen af Danmark er Skagen Strand Hotel og feriecenter det perfekte valg. Her er der gratis vandland, og I kan bo i feriehus med to soveværelser og fuldt udstyret køkken. Stedet har bar, restaurant, indendørs pool og fire tennisbaner. Der er gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*