De bedste steder med sol og sport

Sol og sport er en perfekt kombination

For nogle mennesker er den bedste slags ferie den, hvor de kombinerer sol og strand med sportslige aktiviteter. Er du en af dem, så læs med her, hvor vi anbefaler nogle af de bedste destinationer for en aktiv og solrig ferie.

1. Dykkerferie i Malaysia

Vandene omkring Malaysia er nogle af de smukkeste steder at dykke i verden. Med over fire kilometer kystlinje og adgang til det Sydkinesiske Hav, Suluhavet og det Sulawesiske Hav er der masser af muligheder for dykkerentusiaster at boltre sig. Gennemsnitstemperaturen i Malaysia ligger omkring 25 C året rundt, hvilket er perfekt til både at dykke og slappe af på stranden i.

2. Golf i Spanien

Costa Brava-regionen i Spanien er et fantastisk sted for både nybegyndere og garvede golfspillere. Spanien har mange dygtige profesionelle golfspillere, som for eksempel Sergio Garcia, der har ligget i toppen af ranglisterne i mange år, og som giver odds 41,00 ved US Masters 2019. Klimaet er behageligt det meste af året, og det er muligt at kombinere strand og golf i nærheden af strandene Platja d’Aro og Snt Feliu de Guixol. Fire af golfbanerne rangerer ovenikøbet på top-50 i Europa. Costa Brava har en gennemsnitstemperatur på 24 C i juli, hvilket gør det til den mest ideelle måned for golf-og-strand-kombinationen.

3. Vandsport på Korfu​

Hvis du er til vandsport, er Korfu med sine mange strande et godt sted at rejse til. På Glyfada-stranden på den vestlige side af øen, er vandet både rent og helt ideelt til vandsport som for eksempel jetski, vandski og bananbåde. På nordvestkysten ligger Agios Georgios Amenadon-stranden, som er en af de mere rolige stande på Korfu, er forholdene gode til at windsurfe, og Messonghi-standen på den sydlige side er eftertragtet for sit udbud af vandski, windsurfing og bananbåde. Gennemsnitstemperaturen i juli er 25C, hvorfor vi anbefaler, at du rejser denne måned. Du se priser og booke rejse til Korfu her.

4. Fodboldferie i Thailand

Thayapura i Thailand huser den fantastiske Phuket Fodboldskole, som tilbyder professionel fodboldtræning til børn og voksne i alle aldre. Skolen har luksusfaciliteter inklusive et stadion med 1500 pladser og en oplyst kunstig fodboldbane. Du vil blive trænet af kompetente og uddannede trænere, som stræber efter at skabe en god og sjov stemning, mens du bliver bedre til at spille fodbold. Når du ikke træner fodbold, kan du slappe af i den store swimmingpool, på atletikbanen, tennisbanerne eller i fitnesscentret. Om aftenen kan du nyde en Booster drink, en øl eller cocktail, mens du for eksempel ser Champions League på storskærm. Phuket er køligst i de danske efterårs- og vintermåneder med en gennemsnitstemperatur lidt over 31 C. Man skal dog tage højde for monsunen (regntiden), som ligger mellem maj og oktober.

5. Fitness i Portugal

Forkæl dig selv med en fitnessrejse til Algarvekysten i Portugal, hvor du kan dyrke intensiv træning 5 timer om dagen. Du kan blandt andet blandt andet dyrke kredsløbstræning, cykling, løbeture på stranden, pilates og vandaerobics. Klimaet ved Algarvekysten er behageligt I vintermåneden med gennemsnitstemperaturer omkring 18 C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*