Villa Romarine med udsigt ud over Var-dalen lidt nord for Nice

Pragtfuld villa, der kombinerer fransk charme med dansk hygge

I Sydfrankrigs Provence lidt nordøst for Nice ligger Villa Romarine. Villa Romarine er en charmerende fransk ferievilla 19 km fra Nice Lufthavn, der kan rumme 8 voksne fordelt på 6 værelser og 2 etager.

Med et glas vin fra den lokale vinhandler i hånden kan du ligge ved husets pool eller stå i udekøkkenet med udsigt ud over Var-dalen og de omkringliggende bjerge. Den skønne udsigt kan du også nyde fra husets tre terrasser og i haven, hvor du kan søge skygge under figen-, blomme og oliventræerne.

Villa Romarine – en familieejet oase

Man kan mærke at Villa Romarine er en familieejet bolig, fra øjeblikket du træder ind ad døren. Midt i den franske charmerende stil, er der gjort plads til den danske hygge.

Dagligstuen er centreret omkring husets største pejs, der kan danne ramme om din romantiske vin aften eller hyggelige spilleaften. Fra dagligstuen kan du gå direkte ind i spisestuen, hvorfra du igennem de franske døre har udsigt udover poolen, haven, dalen og bjergende med Middelhavet i horisonten.

I køkkenet indenfor kan I sidde ved den lille pejs og tale sammen i mens der bliver lavet mad, hvor du i udekøkkenet og ved dets store indbyggede grillen kan underholde hele baren.

Tilbage i huset på 1. sal finder du 3 master bedrooms, 2 badeværelser, 2 gæstetoiletter, 1 værelse og en solrig sydøst vendt dagligstue med egen terrasse.

Alt står klar når du kommer, så du behøver ikke slæbe sengetøj, viskestykker, håndklæder mv. med. Det hele er nyvasket ved ankomst og når I rejser derfra skal i ikke tænke på at vaske eller gøre rent. Derudover er der tørkost i køkkenskabe og drikkevarer i baren og vinreolen, der kan nydes, hvis du inden afrejse supplere med tilsvarende mængder og kvalitet.

Beliggenhed ikke langt fra Nice

Villa Romarine ligger i Carros kommune, der består af 16 sammensmeltede byer. Carros Village gemmer på mange historiske monumenter og spor, der kan dateres mere end 2000 år tilbage.

Villa Romarine grænser op til kommunen Gattiéres, med by af samme navn. Området gemmer på en blodig fortid med mange kampe og tab. Først i kampen om Sardinien og senere i kampen mod nazisterne.

Gå en tur igennem landsbyerne rundt om Villa Romarine og du vil se mange smukke bygninger hvorpå der over hoveddøren står XVIII C (18. århundrede).

Villa Romarine byder på aktiviteter og muligheder

Hvis du er typen der vil mere end bare at slappe af, lade op og suge D-vitamin til dig, så er det ikke underholdning området omkring Villa Romarine mangler.

Der er mange ferieaktiviteter ved Nice i området omkring Villa Romarine. Du kan svømme ved Cagnes-sur-mer, vandre til Le Broc, St. Jeannet, Carros eller Gattiéres, shoppe i Nice, blive vist rundt på vingårde, besøge Musée Picasso, lege på den store legeplads i Carros le Neuf, cykle bjergene tynde, stå på ski, spise dig mæt på utallige franske restauranter, se et slot, eller købe dig fattig i lokale delikatesser på de forskellige markeder.

Vil du underholdes yderligere har vi skrevet en Miniguide til Sydfrankrig omkring, byer, strande, ferieområder, seværdigheder og meget mere.

Da Villa Romarine kan rumme helt op til 8 personer, er det en god måde at samle dem man holder af til en uforglemmelig ferie for alle. Villa Romarine kan også lejes over en forlænget weekend.