3 anderledes bryllupsrejser

Eventyrer kan få inspiration til bryllupsrejsen her

For de fleste mennesker går bryllupsrejsen til et romantisk strandresort, men ikke for Tom og Lorna Broadway. På motorcykel er det nygifte par ved at færdiggøre deres syv måneder lange bryllupsrejse, der startede i Alaska og snart slutter i verdens sydligste by, Ushuaia i Argentina i Sydamerika.

I juli 2016 blev Tom og Lorna gift i Barcelona i Spanien og har lige siden fejret deres bryllup ved at gennemrejse Nord- og Sydamerika. I alt et det blevet til knap 40.000 km og 17 lande på Toms BMW 1200. “Det gode ved en motorcykel er, at du kan komme frem de fleste steder”, fortæller han.

Jeg er meget passioneret omkring motorcykler og Lorna elsker at rejse, så det er en slags drømmebryllupsrejse for os begge.
Tom Broadway

Undervejs på den lange rejse har det britiske par oplevet fantastiske ting. Fra Mojaveørkenen i USA og mayaruiner i Guatemala til at svømme med hvalhajer i Mexico og føle sig helt alene i verden på saltsletterne i Bolivia.

På rejsen har Tom og Lorna både camperet og boet på hostels. “Vi har begge eventyr i blodet og den her vi gør det bare attitude”, siger Tom, der opfordrer folk til at tænke over deres liv og måske gøre som dem; tage på eventyr langt væk fra den daglige trædemølle.

Sarah og Dimitri elsker deres anderledes bryllupsrejse

Også Sarah og Dimitri er taget på en anderledes brllupsrejse. Det belgiske par er taget til Sydamerika, hvor de i stedet for spa, pool og farvestrålende drinks er taget på et uforglemmeligt road trip.

I seks måneder har deres Toyota Land Cruiser bragt dem rundt i den smukke verdensdel, og de ved ikke, hvornår rejsen slutter. De har nemlig ingen plan, men tager dagene som de kommer.

Oprindelig ville de kører fra Ushuaia i Argentina til Montréal i Canada, men et sted i Chile blev de enige om bare at tage den med ro og nyde livet. “Frihed er jo en del af vores oplevelse”, fortæller parret, der sandsynligvis først tager tilbage til Belgien, når de er løbet tør for penge.

Vi talte om vores fremtidsplaner og var enige om at gøre det vi drømte om
Sarah og Dimitri

Det kan dog godt tage noget tid. De brugte et år på at spare op, og Dmitri arbejder undervejs som digital nomade. Parret har da også stadig masser af spændende oplevelser til gode.

De har indtil videre besøgt Uruguay, Argentina, Chile, Peru, Bolivia, Ecuador og Columbia, men mangler stadig at se Mellemamerika, som er næste stop for de nygifte belgiere.

Selvom parret elsker livet på landevejen, så har de dog planer om at få et hus og nogle børn. Men hvem ved, hvad der vil ske når de har besøgt Mellemamerika? Verden ligger åben, og de har med egne øjne set, at der er så mange fantastiske ting at opleve.

Verdens længste bryllupsrejse?

Mark og Camille Villaflor er lige nu i gang med det, der må være verdens længste bryllupsrejse. Parret, der oprindelig skulle have været væk i et år har nu forlænget rejsen til 500 dage.

De to globetrottere mødte hinanden i en kirke i Manila på Filippinerne, og i starten af deres forhold arbejdede de langt fra hinanden.

De giftede sig og herefter brugte Mark et helt år på at overtale Camille til at tage på en bryllupsrejse, der skulle vare præcis 365 dage. Mark og Camille er nu blevet så vilde med deres projekt, at de har forlænget den med 165 dage.

“I begyndelsen kunne det godt lyde som en skør idé, men nu et det blevet vores livsstil”, fortæller. Mark Villaflor. Indtil videre har de bl.a. rejst til så eksotiske steder som Kenya, Zanzibar, Guatemala, Costa Rica og Filippinerne. Du kan følge Mark og Camille på deres blog 365traveldates.com

2 Comments

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*