Billig billeje i ferien: Tag bilen til tre af verdens bedste strande

Lej en bil og besøg tre strande i verdensklasse

Billeje er i dag blevet så billigt, at den almene dansker har råd til at leje bil, ligegyldigt hvor i verden de befinder sig. Så hvorfor ikke leje en bil på rejsen og køre ud til nogle af verdens bedste strande? Vi anbefaler dig her tre af de bedste af slagsen, hvis du alligevel besøger Brasilien, Filippinerne og Tanzania.

Lopes Mendes i Brasilien

Lopes Mendes, der ligger på øen Ilha Grande, er flere gang blevet kåret til en af verdens 10 bedste strande. Mens klassikere som Copacabana efterhånden er overfyldt af turister, er Lopes Mendes et relativt uberørt og eksotisk paradis. Lej en bil i Rio de Janeiro gennem https://www.billigerebiludlejning.dk, som sammenligner priserne fra en lang række af biludlejningsfirmaer, så du er sikret den bedste pris. Alle biludlejningsfirmaer i Brasilien inkluderer forsikringer og ubegrænsede kilometer i deres priser. Det er en god ide at læse op guides omkring billeje som på fx https://rejse.blog/,  før du tager afsted. Rio ligger ca. 180 km fra Ilha Grandes, så du kører til enten Mangaratiba, Conceição de Jacareí, eller Angra dos Reis, hvorfra du sejler til øen via færge, privat båd eller vandtaxa. Lopes Mendes er ca. 3 km lang og lever op til paradiskravene om blødt, hvidt sand og krystalklart vand. Der findes hverken kiosker eller is-sælgere på denne strand, som har bevaret sit vilde og øde præg. Så medbring selv madpakke, drikkelse og solcreme.

Nacpan Beach i Filippinerne

En anden paradisstrand på jord er Nacpan Beach i Filippinerne, som også udnævnes som en af verdens lækreste strande af https://politiken.dk/. Den ligger på øen Palawan  i kommunen El Nido ca. 420 km sydvest for hovedstaden Manila. Nacpan er ligesom Lopes Mendes tidligere blevet kåret til en af verdens bedste strande og strækker sig over fire kilometer af blødt sand og turkisblåt vand. I modsætning til Lopes Mendes er her dog en restaurant, hvor du kan tanke depoterne op, efter afslapning og badning på stranden. Du kan også gå en tur langs med vandet til Calitang Beach, som sammen med Nacpan danner tvillingestrande.

Kendwa Beach på Zanzibar i Tanzania

En sidste strand, vi vil anbefale her, er Kendwa Beach på hovedøen Zanzibar, som også er på listen over verdens bedste strande på https://ekstrabladet.dk/. Stranden ligger i forlængelse af landsbyen Kendwa på den nordlige del af øen, og her er rig mulighed for at snorkle i det turkisblå vand, deltage i fuldmånefester på stranden, parasaile, stå på vandski eller deltage i nogle af de mange andre vandsportsaktiviteter, som den smukke strand indbyder til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*