Rejs bedre og billigere – se her hvordan du kan spare penge på din rejse

Få kvalitetsrejser til lave priser

Det behøver ikke at være så dyrt at opleve verden. På min side thailandrundt.dk samarbejder jeg med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks absolut bedste rejser til bl.a. Thailand og det øvrige Sydøstasien.

Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker og budget, og som regel er vi billigere end andre rejsebureauer. Du er velkommen til at teste os – få et uforpligtende tilbud på din næste rejse.

Vi laver skræddersyede rejser til bl.a. Bali, Laos, Dubai, Thailand, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Maldiverne og Sri Lanka. Uanset om I er til storby i Dubai, øhop i Thailand eller den store rundrejse gennem fantastiske Sydøstasien, så kan vi hjælpe jer afsted på drømmeferien.

I har som regel fly, transport og håndplukkede hoteller inkluderet i prisen, men I kan også selv booke flybilletter og lade os stå for indholdet af rejsen – valget er jeres.

Se mere om vores rejser til Bali, Thailand, Vietnam, Malaysia, Cambodja og Sri Lanka.

Derfor skal du booke din rejse på thailandrundt.dk

• Medlem af Rejsegarantifonden
• Score på Trustpilot på 9,8
• Håndplukkede hoteller – vi har besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen
• Skræddersyede rejser lavet til jer
• Rejs når I vil, så længe I vil
• Rådgivning og kundeservice i topklasse

Forslag til rejser – og det er kun forslag – vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker og budget: Bangkok, Koh Kood og Koh ChangKoh Lanta, Koh Ngai og Koh LipeBangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua HinBangkok, Koh Samui og Koh PhanganNordthailand, Bangkok, Khao Sok Nationalpark, Koh Tao og Koh SamuiLuksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan •  Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh LipeKuala Lumpur, Langkawi og Koh LipeUbud, Amed og Gili MenoBali, Gili Meno og LombokDen store Vietnamrejse – 22 dage fra nord til syd