Upcoming rejsemål

Hvad kan de turisterne lide lige nu? Det giver sitet Tripadvisor et fingerpeg om på deres liste over rejsemål, der er på vej op. Rejsemål, der får rosende ord med på vejen af de besøgende, og som du skulle overveje at besøge. Vi tager et kig på de seks første sol- og stranddestinationer på listen.

Danang – Vietnam

Den tidligere så oversete vietnamesiske by, der er mest kendt for China Beach, stranden, hvor amerikanske soldater tog på orlov under vietnamkrigen, er blomstret op. Nye overnatningssteder, restauranter og caféer skyder op som paddehatte, og der er noget nyt og friskt over byen, der ligger ved Han-flodens udmunding. Det er her man tager hen for at feste eller smage på det centrale køkken, og så ligger Danang tæt på Marmorbjergene, den charmerende by Hoi An og ikke mindst Hué, hvor de vietnamesiske kejsere engang boede.

Sihanoukville – Cambodja

Den cambodjanske badeby er ikke ny, men udviklingen har gjort, at der er kommet mere fokus på de lange sandstrande ud til Thailandbugten. Serendipity Beach er backpackernes legeplads, mens Otres Beach mod syd har fået et fortjent comeback og nu tiltrækker turister, der sætter pris på fred og ro. Det samme gør en hel stribe af uudforskede tropeøer ud for kysten, hvor du her kan udleve drømmen om at bo primitivt under sydens sol. Og så skal vi ikke glemme, at Cambodja hører til blandt verdens billigste rejselande, ikke mindst når det gælder overnatning.

Limassol – Cypern

Vi har tidligere skrevet om Limassol, der lige nu er et af Europas hotteste rejsemål. Heller ikke den charmerende by på Cyperns sydkyst er ny, faktisk kan du besøge museer og spændende arkæologiske udgravninger, der vidner om en fjern fortid. Det er det målrettede arbejde med at friske Limassol op, der har sendt byen ind på en 3. plads over upcoming rejsemål. Her er et hyggeligt havneområde og en indbydende promenade med masser af caféer, barer og restauranter.

Ao Nang – Thailand

Ao Nang i Krabi-provinsen i Thailand er allerede et kendt rejsemål, men standarden er høj og de besøgende kan ikke få nok af de lækre tropeøer med kridhvide sandstrande, der ligger ud for kysten. Krabi er et af de smukkeste steder i Thailand, og det siger noget. Udover øerne og de høje limstensbjerge, så finder du også søer, jungle og vandfald. Du kan bo i luksus ved Ao Nang eller lege Robinson Crusoe på en af de små øer, der bare kalder på eventyr.

Bodrum – Tyrkiet

Den populære ferieby Bodrum har aldrig været yt. Det er her du finder Tyrkiets bedste hoteller, barer og restauranter. Byen er lidt mondæn, og det tiltrækker kendisser og selvbevidste turister, der ved, hvad de vil have. Nattelivet er intenst, og den hyggelige marina er det naturlige centrum. Bodrums styrke er dens høje standard og alsidighed, og selv i højsæsonen kan du dreje om hjørnet et par gange og finde dig selv blandt hvidvaskede huse i den tyrkiske dagligdag.

Hurghada – Egypten

Det klassiske charterrejsemål er pragtfulde strande, luksuriøse resorts og dykning i verdensklasse. Det, der for de fleste europæere er et sted for ubekymret ferie i solen, er for andre et toprejsemål når det gælder aktiv ferie. Dyk ned under havoverfladen ved de smukke Giftunøer eller tag surftimer ud for Afrikas kyst. Hurghada har en hyggelig bazar i El Dahar, men mere vigtigt, så ligger byen i køreafstand af de berømte seværdigheder i både Kairo og Luxor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*