Unikke rejser til ferien: Bo i villa med egen pool

De mest populære poolvillaer lige nu

Lige nu er der stor efterspørgsel på små overnatningssteder og villaer med privat swimmingpool. Flere rejsebureauer satser på netop det koncept, men faktisk er trenden ikke ny. Til gengæld har den udviklet sig og bliver kun større dag for dag – vi gider ikke lange køer, masseturisme og slet ikke at møde naboen.

Et af de rejsebureauer, der har et stort udvalg af villaer med privat swimmingpool er Eliza Was Here, der er en underafdeling af hollandske Sunweb.

Eliza Was Here er bygget op om kvinden Eliza, der under en ferie på Algarvekysten begyndte at finde unikke indkvarteringssteder langt fra de gængse turistruter. Det er steder, som ofte har en personlig service og kun få værelser.

Siden 2001 er det gået stærkt for Eliza, der i dag tilbyder rejser til syv lande. Det er ikke kun overnatningssteder (som i øvrigt bliver besøgt hvert år), der er i fokus. Også gastronomi, seværdigheder og lokale produkter bliver der skrevet om på rejsebureauets blog.

Alle rejser hos Eliza Was Here er inklusive fly, indkvartering og billeje, der er fuldt forsikret og uden selvrisiko. Se bestsellerne for sommeren 2021 her:

Villas Delight – Kreta – Grækenland
Lækkert sted omringet af smuk natur. Villas Delight har mange tilbagevendende gæster. Unikke værelser med privat swimmingpool
Se mere om Villas Delight

White Village – Rhodos – Grækenland
Moderne villaer med lys indretning. Smukt og roligt beliggende i den lille by Lahania.
Se mere om White Village

Elotis Villas – Kreta – Grækenland
Dejlige komfortable villaer med skøn swimmingpool. Elotis Villas har den smukke natur som nabo og her er der mulighed for gode vandreture.
Se mere om Elotis Villas

Pearls of Crete – Kreta – Grækenland
Lækker luksuriøs villa i pragtfulde Makrigialos på Kreta. Pearls of Crete ligger tæt på stranden og den billedskønne landsby.
Se mere om Pearls of Crete

Andre populære steder lige nu
Casal di Noto – Sicilien
Casas Las Mayorales – Andalusien
Hacienda Buen Suceso – Gran Canaria
Hotel Rural San Miguel – Tenerife
Alcantara Resort – Sicilien
Hotel Spa Las Orquideas – Andalusien
Finca Vista Bonita – Tenerife

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*