13. december 2019

Unikke og håndplukkede steder hitter – se bestsellere lige nu

Individuelle rejser til ukendte steder hitter

Mens charterbureauerne prøver at genopfinde sig selv og følge med de aktuelle rejsetrends som f.eks. mindre håndplukkede overnatningssteder, så er specialiserede rejsebureauer, der satser på netop det koncept begyndt at poppe op.

Faktisk er trenden ikke ny, men den har til gengæld udviklet sig og bliver kun større dag for dag. Vi gider ikke lange køer, masseturisme og slet ikke at møde naboen, og det har fået en række entusiaster til at tilbyde unikke og autentiske overnatningssteder, som du normalt ikke ser i rejsekatalogerne.

Et af den slags rejsebureauer er Eliza Was Here, der er en underafdeling af hollandske Sunweb. Eliza Was Here er bygget op om kvinden Eliza, der under en ferie på Algarvekysten begyndte at finde unikke indkvarteringssteder langt fra de gængse turistruter. Det er steder, som ofte har en personlig service og kun få værelser.

Siden 2001 er det gået stærkt for Eliza, der i dag tilbyder rejser til syv lande. Det er ikke kun overnatningssteder (som i øvrigt bliver besøgt hvert år), der er i fokus. Også gastronomi, seværdigheder og lokale produkter bliver, der skrevet om på rejsebureauets blog.

Alle rejser hos Eliza Was Here er inklusive fly, Indkvartering og billeje, der er fuldt forsikret og uden selvrisiko.

Bestsellere lige nu hos Eliza Was Here for sommeren 2020

Casa di Noto – Sicilien
White Village – Rhodos
Elotis Villas – Kreta
Casas Las Mayorales – Andalusien
Hacienda Buen Suceso – Gran Canaria
Hotel Rural San Miguel – Tenerife
Pearls of Crete – Kreta
Alcantara Resort – Sicilien
Hotel Spa Las Orquideas – Andalusien
Finca Vista Bonita – Tenerife

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*