Trend: vi vil rejse alene

Ifølge flere britiske trendforskere, så bliver 2017 året, hvor flere vil rejse ud i verden alene. Tidligere blev singler på rejse set som fraskilte eller ensomme, men i dag er det almindeligt at tage ud at opleve verden alene.En undersøgelse fra bookyogaretreats.com viser, at hele 51 % af de adspurgte vil rejse alene på deres næste ferie. Fænomenet ses i alle dele af verden og blandt alle aldersgrupper.

Også hos en gruppe iværksættere er trenden blevet bemærket. Det har resulteret i appen Zipskee, der henvender sig til netop Singlerejsende. Evan Hung, der er direktør for Zipskee mener, at der er flere fordele ved at rejse alene; man er mere villig til at prøve nye ting og rykke sine grænser, men det vigtigste er, at du kan rejse uden at gå på kompromis med dine ønsker.

“Det bedste ved at rejse alene er at du har friheden til at gøre præcis som du vil. Få opfyldt nye rejsedrømme og møde nye mennesker”. Evan Hung

Mange tager af sted alene for at realisere sig selv eller prøve de ting de aldrig fik gjort. Men de fleste ønsker også at møde andre rejsende, og her er der bred enighed om, at steder som Australien, Thailand, Vietnam og Costa Rica er gode steder at tage hen.

Uanset hvilket budget du rejser på, så vil du uden tvivl møde nye mennesker, der lige som dig er ude for at opleve verden. Både back- og flashpackere mødes i f.eks. Yamba i Australien, Hoi An i Vietnam samt i Bangkok og Chiang Mai i Thailand.

1 Comment

  1. Har rejst alene i mange år og kunne ikke tænke mig andet. Du kan gøre hvad der passer dig og vil du have selskab er det utrolig nemt at komme i kontakt med andre som rejser. Prøv det!!!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*