Rejs billigt til Thailand – book selv eller få lavet jeres egen skræddersyede rejse

Sådan kommer du billigt til Thailand

Skønne Thailand er stadig lige populær. Med lækre strande, fantastisk mad og et utal af spændende seværdigheder forstår man hvorfor.

Tidligere var Thailand forbeholdt de få, men i dag er det ikke dyrere at rejse til Smilets Land end til de populære destinationer i Sydeuropa. Alligevel er store dele af Thailand ikke overrendt af turister.

Det skyldes selvfølgelig de forholdsvis store afstande og især de mange øer, der for den almindelige charterturist forekommer langt væk. Det gør, at Thailand stadig har masser af lækre steder, hvor du kan være den eneste på stranden. Men hvordan kommer du billigt til Thailand? Det vil jeg vise dig her.

 

Book selv

Det er absolut billigst selv at booke flybilletter og hotel. Du kan tilmed vælge og vrage blandt et utal af hoteller og flyselskaber. På siden thailandrundt.dk er der af og til eksempler på, hvor billigt det kan gøres – se mere her – der er mange penge at spare.

Expedia kan du spare penge ved at booke fly og hotel sammen – rejsebureauet siger selv, at besparelsen er i gennemsnit 13 %. Vil du bo på stranden, så se mere i indlægget Bo billigt på stranden i Thailand eller indlægget De bedste familiehoteller på Phuket, hvis flere generationer skal afsted til Thailands mest populære ø.

Ifølge Momondo er maj og november de billigste måneder at rejse til Thailand, men uanset hvornår du tager afsted, så finder du de billigste flybilletter til Bangkok ca. 60 dage før afgang.

Kviklinks
Book hotel på Phuket
Book hotel i Krabi
Book hotel på Koh Samui
Book hotel i Hua Hin
Book hotel på Koh Chang

 

Book hos et rejsebureau

Perfekt til jer, der vil have en skræddersyet rejse eller bare vil have bl.a. hoteller og transport booket hjemmefra. Du skal kun benytte et rejsebureau, der er eksperter i Thailand ellers ender du med en metervarerejse som du med garanti har betalt overpris for.

På solstrandsommer.dk samarbejder vi med et dansk rejsebureau, der selv rejser ud til Thailand og Sydøstasien for at finde de bedste steder til deres gæster. Det er skræddersyede rejser til attraktive priser, som I også kan få del i.

Som de fleste andre seriøse rejsebureauer er de medlem af Rejsegarantifonden, men ellers skiller de sig ud ved at have en score på Trustpilot på 4,9, håndplukkede hoteller og have rådgivning i absolut topklasse – se mere om rejserne her.

 

Læs mere om Thailand
Her på solstrandsommer.dk kan du læse mere om Thailand i vores miniguides til Phuket, Koh Lipe, Koh Samui og Hua Hin. Du får dog væsentlig mere information om Thailand generelt på thailandrundt.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*