Til luksus? Se Condé Nast Traveller’s hotteste rejsemål i 2018

Se, hvor du skal tage hen, hvis du vil lege med jestsettet

Vi er ikke helt færdige med rejseeksperternes bud på topdestinationer i 2018. Vi har tidligere præsenteret de udvalgte rejsemål fra Lonely Planet, Rough Guides og National Geographic og nu gælder det Condé Nast Traveller.

Argh, nu igen, tænker du måske, men Condé Nast Traveller skriver for luksussegmentet og selvom der er et par gengangere fra de tidligere indlæg, så er der også et par nye steder du kan slå dine folder – i hvert fald hvis du er til luksus.

Malta

Noget tyder på, at Malta går et stort rejseår i møde. Valletta er kulturhovedstad i 2018, men øens historie og pragtfulde bygninger er grund nok til at lægge vejen forbi. Vil du prøve noget nyt, så book et værelse på et af de nye designhoteller indrettet i de historiske palazzos.

Seychellerne

Øgruppen i Det Indiske Ocean er fortsat for de pengestærke, men Condé Nast Traveller foretrækker Seychellerne fremfor Maldiverne og Mauritius. Seychellerne er lidt vildere, og det er her du får barfodsluksus for alle pengene med en stribe ny eco resorts, der sørger for god samvittighed, mens du skyder penge af.

Bologna – Italien

Bologna har altid stået lidt i skyggen af Rom, Pisa og Firenze, mener man hos Condé Nast Traveller. Det er helt ufortjent, for byen tilbyder stort set det samme, og så rækker pengene endda lidt længere. Nyt i Bologna er Fico Eataly World, der er et over 80000 m² stort gastrohus med workshops og restauranter. Det lyder da lækkert, ik?

Mexicos Stillehavskyst

Den mexicanske vestkyst fik sit store gennembrud for et par år siden og er stadig lige hot. Stilfulde Sayulita er fyldt med bohemer og længere mod syd ligger Puerto Escondido, der er den egentlige nyhed. Byen er ikke kun en hot spot for surferne, men også for designere og arkitekter, der sørger for et kreativt miljø.

Canggu – Bali

Tidligere en lille hemmelighed for de, der vil være med på det nyeste nye. Canggu er stedet for kunstnere, veganere og succesfulde digitale nomader, der i et vellykket mix nyder strand, beach clubs og hippe caféer om dagen for senere at sippe kølige martinier til den smukke solnedgang. Nej, Bali går aldrig af mode…

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*