Syv skønne swim-up barer

Hvorfor vælge mellem pool og bar når du kan få begge dele? Her får du syv at de bedste swim-up barer, hvor du kan sippe cocktails uden at forlade swimmingpoolen.

Crystal Cove – Barbados

Hvis du er ude efter luksus, så er Crystal Cove uden tvivl stedet for dig. Det lækre hotel har hele tre store swimmingpools formet som laguner. Swim-up baren er halvt skjult bag et vandfald og er yderst fantasifuldt designet. Når du er færdig med at drikke farvestrålende drinks, mens du sidder ved siden af vandfaldet, så kan du både spille golf og tennis eller måske nyde Barbados smukke strande.

Hotel Monte Mulini – Rovinj, Croatia

Hotel Monte Mulini er det perfekte sted, hvis du vil have fred og ro. Beliggende i en stille bugt på den smukke istriske kyst, tilbyder hotellet en indbydende swim-up bar, der har en pragtfuld udsigt over Adriaterhavet. Men der er mere at komme efter. Her er også spa- og wellnessfaciliteter og en restaurant med en omfattende vinkælder. Så behøver man faktisk ikke så meget mere!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah – Dubai, Arabiske Emirater

At vælge mellem storbyferiens mange muligheder og en afslappende solferie kan være et svært valg. Men på Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah i Dubai har man måske fundet løsningen. Her får du det bedste fra begge verdener i hotellets skønne pool, hvor du fra Swim-up baren kan se ud over byens skyline. Det er dyrt, men dejligt.

The Kee Resort & Spa – Phuket, Thailand

Hvis du kombinerer tropisk paradis med lækkert design, så får du The Kee Resort & Spa på Phuket. I hjertet af det lækre resort finder du en stor og smuk swimmingpool med fontæner og springvand. I siden har man placeret en tiltrækkende swim-up bar, hvor der for en gang skyld er god plads. Når det er blevet tid til en sundowner, kan du sætte kurs mod den trendy roof top bar, hvorfra man har de smukkeste solnedgange.

Hyatt Regency Resort & Spa – Maui, Hawaii, USA

Dette pragtfulde hotel tager swim-up barer til ny højder. Hyatt Regency er inspireret af øens natur, og derfor ligger baren inde i en grotte. Det er spektakulært og anderledes, men ikke det eneste hotellet tilbyder. Du får også de flotteste udsigter over det krystalklare vand og kysten, hvor spredte strandhytter fuldender idyllen.

Westin Lagunamar Ocean Resort – Cancún, Mexico

Når du sidder i swim-up baren på Westin Lagunamar Ocean Resort, er det som om at du sidder og sipper drinks i det caribiske hav. Det er fantasifuldt fundet på, og man forstår, hvorfor baren er populær. Når du har været drinkskortet igennem, kan du boltre dig på den lange hvide sandstrand eller tage på udflugt til de små paradisøer ud for kysten.

The Regent Palm – Grace Bay, Turks & Caicos

Swim-up baren på The Regent Palm er måske ikke så speciel, men det er beliggenheden ud til en af verdens bedste strande, Grace Bay. Selvom nogle kalder The Regent Palm for Caribiens bedst bevarede hemmelighed, så er det ikke billigt. Det er her du ifører dig dit designerbadetøj og ligner en million, mens du nyder skønne cocktails.

Book hotellerne her til laveste pris

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*