Strand, storby og cocktails for under 7.000 kr.

Det behøver ikke være dyrt at rejse

Alle kan rejse billigt. Det er kun et spørgsmål om at finde de rigtige flybilletter og booke hotellerne, når der er rabat. Og så er det selvfølgelig også et spørgsmål om, hvor meget du vil gå på kompromis med eventuel ventetid i lufthavnen ved transit og hvor primitivt, du vil bo.

Lidt luksus skal vi have, og det betyder, at vi ikke gider hænge i en lufthavn i timevis. Vi kan til gengæld godt bo uden alverdens faciliteter; for os er beliggenhed vigtigere end spa, fitness og roomservice. Og så kræver det lidt tålmodighed og lidt tid til research. Er du en rigtig rejsefreak som os, så er planlægning ikke bare noget, der skal overstås, men en del af rejsen.

Og planlægning kan virkelig betale sig. Se blot på denne rejse som vi bookede for at års tid siden; Datoerne var nogenlunde lagt fast, men jeg var sent ude med at booke fly og hotel. De billigste flybilletter fra København til Bangkok lå lige over 6.000 kr., men tog vi et stopover i Istanbul var prisen blot 4.000 kr.

På den måde fik vi en rejse til Thailand med et par dage i Istanbul for kun 6.800 kr.

Fly tur/retur København-Bangkok-Istanbul:  4.000 kr.
2 nætter på mellemklassehotel i Bangkok med morgenmad og gratis wifi: 400 kr.
Fly tur/retur fra Bangkok til Krabi: 500 kr.
Privat transport fra Krabi lufthavn til Koh Lanta og retur: 300 kr.
6 nætter på strandhotel på Koh Lanta med morgenmad og gratis wifi: 1.200 kr.
2 nætter på guesthouse i Istanbul med morgenmad og gratis wifi: 400 kr.

Ovenstående er bestemt en god pris, men det kan faktisk gøres endnu billigere, hvis du kan bo lidt mere primitivt (lige over 5.000 kr.). Og det er ikke kun os, der kan få en rejse til den pris, det kan du også. Det er bare om at planlægge og slå til, når prisen er rigtig. Læs mere om at finde de rigtige flybilletter og om at booke hotel.

Men hov! Overskriften hed jo strand, storby og cocktails? Jeps, for på denne rejse spiste vi lækker mad i Bangkok og sippede cocktails på Cloud 47, en tagbar på 47. etage. Vi boede få meter fra stranden på Koh Lanta, hvor vi nød livet i en hængekøje under palmerne, når vi ikke lige besøgte paradisøer. I Istanbul oplevede vi verdensklasseseværdigheder om dagen og nød lækker tyrkisk mad om aftenen. Jo, livet er nu ikke så ringe endda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*