6. december 2021

Store sommerhuse – find dem her

Sommerhuse med plads til 12-30 personer

Er I mange – måske helt op til 30 personer, så kan det være svært at finde et sommerhus, hvor I alle kan bo sammen. Men fortvivl ikke – den slags store sommerhuse findes – også i Danmark.

Hos Luksushuse.dk har man specialiseret sig i rummelige sommerhuse i Danmarks mest populære ferieområder som f.eks. Søndervig, Blokhus, Henne Strand, Bornholm, Marielyst og selvfølgelig langs den sjællandske nordkyst, hvor badebyerne ligger på stribe.

Luksushuse.dk tilbyder sommerhuse med plads til 12-30 personer, og de er ofte udstyret med swimmingpool, jacuzzi, sauna og en lang række aktiviteter som f.eks. dart, billard og bordtennis. Husene er således perfekte til familieferien, hvor flere generationer kan bo sammen.

Sommerhusene ligger i naturskønne områder og har stor have, en eller flere terrasser med grill og en række legeaktiviteter til de mindste. Se alle sommerhuse her eller få en forsmag på, hvad der venter herunder.

 

Poolhus i Blokhus med udespa og havkig

Plads til: 14 personer. Om huset: Lækkert moderne sommerhus med 15 m² swimmingpool og faciliteter som sauna, spabad, billard og bordtennis. Til strand: 250 meter. Værd at opleve i nærheden: Ørnereservatet, Børglum Kloster, Fårup Sommerland og Råbjerg Knude Fyr.

Se billeder og læs mere om huset her >

 

Luksus sommerhus ved Nr. Lyngby i Løkken

Plads til: 20 personer. Om huset: Moderne Skanluxhus med 20 m² swimmingpool med rutsjebane og faciliteter som spa, sauna, billard og bordtennis. Til strand: 700 meter. Værd at opleve i nærheden: Børglum Kloster, Fårup Sommerland, Råbjerg Knude Fyr og Aalborg Zoo.

Se billeder og læs mere om huset her >

 

Stilfuldt sommerhus med pool i Marielyst

Plads til: 18 personer. Om huset: Flot sommerhus med 18 m² swimmingpool og faciliteter som sauna, spabad, billard og bordtennis. Til strand: 900 meter. Værd at opleve i nærheden: Knuthenborg Safaripark, Stevnsfortet, Middelaldercentret.

Se billeder og læs mere om huset her >

 

Eksklusivt sommerhus med pool i Søndervig

Plads til: 18 personer. Om huset: Flot sommerhus med 18 m² pool og faciliteter som sauna, spabad, billard og bordtennis. Til strand: 900 meter. Værd at opleve i nærheden: Aqua Park, Bork Legeland, Danmarks Flymuseum.

Se billeder og læs mere om huset her >

 

Sommerhus med pool ved Skåstrup Strand på Fyn

Plads til: 14 personer. Om huset: Dejligt Skanluxhus med 15 m² pool og faciliteter som sauna, spabad, billard og bordtennis. Til strand: 500 meter. Værd at opleve i nærheden: Odense Zoo, Egeskov Slot, Nyborg Slot, Vikingemuseet Ladby.

Se billeder og læs mere om huset her >

 

Skønt sommerhus i Asserbo med pool

Plads til: 18 personer. Om huset: Moderne Skanlux sommerhus med 18 m² pool og faciliteter som spa, sauna, billard, bordfodbold og bordtennis. Til strand: 2000 meter. Værd at opleve i nærheden: Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot, Kronborg, Louisiana.

Se billeder og læs mere om huset her >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*