Sommerhus på Bornholm – her er gæsternes favoritter

Find dit sommerhus på Bornholm her

Dejlige Bornholm går aldrig af mode. Solskinsøen er et af danskernes foretrukne feriesteder, hvor du finder masser af sjov og glad feriestemning. Det er en ø, der i den grad er gearet til turisme, men det betyder også, at det kan være lidt af en jungle at finde det helt rigtige sommerhus på Bornholm.

Det hjælper vi selvfølgelig gerne med. Vi har taget udgangspunkt i tidligere gæsters anmeldelser og på den måde fundet ni steder, du skal se nærmere på, når du booker dit sommerhus på Bornholm.

Du kan læse meget mere om f.eks. områder, seværdigheder, aktiviteter og gode spisesteder i vores guide til Bornholm.

 

Dueodde (Plads til 8 personer)

Populært sommerhus med plads til otte personer fordelt på fire soverum. Det 116 m² store hus har bl.a. spa, sauna og en dejlig stor træterrasse, der er det naturlige samlingspunkt. Der er 750 meter til stranden og fire km til indkøb.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Sandkås (Plads til 6 personer)

Så kommer du ikke tættere på stranden, der ligger blot 10 meter fra huset, som har plads til seks personer. Tidligere gæster fremhæver de venlige værter og den unikke beliggenhed ved stranden. Huset har en lille terrasse med havemøbler, og der er 1 km til indkøbsmuligheder.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Østre Sømarken (Plads til 6 personer)

På en dejlig naturgrund kun 300 meter fra stranden ligger dette klassiske sommerhus med plads til seks personer fordelt på tre soverum. Huset har en fin terrasse med grill og havemøbler. Der er 3,5 km til indkøb.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Sandvig (Plads til 4 personer)

Lille hyggeligt sommerhus med skøn udsigt og to terrasser. Der er plads til fire personer fordelt på to soverum. Sommerhuset ligger i Sandvig 600 meter fra stranden, og der er kun 500 meter til indkøb. Netop beliggenheden roses af tidligere gæster.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Østre Sømarken (Plads til 4 personer)

Med kun 200 meter til stranden er dette et meget populært sommerhus på Bornholm. Fra huset er der en flot panoramaudsigt til stranden, der er rigtig børnevenlig. Der er plads til fire personer i huset, der bl.a. har en dejlig stor terrasse med grill, liggestole og parasoller. Der er 300 meter til indkøb.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Arnager (Plads til 4 personer)

Et mindre sommerhus på Bornholm til en rigtig god pris. Her er plads til fire personer fordelt på to soverum. Fra huset er der kun 280 meter til den gode sandstrand og det lille fiskerleje Arnager. Der er desuden en have og lille terrasse i sommerhuset.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Snogebæk (Plads til 6 personer)

Lækkert moderne sommerhus med kun 40 meter til stranden. Her bor I lyst og dejligt med perfekt beliggenhed. Huset har spabad, en stor indbydende terrasse og plads til seks personer fordelt på tre soverum. Der er 1 km til indkøb.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Snogebæk (Plads til 22 personer)

Stort moderne hus ved fiskerlejet i Snogebæk. Her er plads til 22 personer fordelt på otte soverum. Det 315 m² store sommerhus rummer bl.a. spa, sauna og swimmingpool. Stranden ligger 400 meter væk, og der er 1 km til indkøb. Et rigtig godt valg til venneflokken eller den store familie, der søger sommerhus på Bornholm.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Balka Strand (Plads til 6 personer)

Her bor I kun 200 meter fra den lækre Balka Strand. Det 70 m² store sommerhus har plads til seks personer fordelt på tre soverum. Tidligere gæster roser den rolige beliggenhed selvom du bor tæt på både strand og spisesteder. Huset har en lille terrasse med grill og havemøbler.

Se billeder og priser på sommerhuset her >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*