Sommer 2015 – de hippeste rejsemål

Hvor tager man hen, hvis man vil mænge sig med jetsettet? Det giver Bonnie Rakhit dig svaret på. Hun har tidligere været redaktør på modemagasinet Elle og via hendes egen blog, The Style Traveler, skriver hun nu om klodens absolut cooleste steder at tage på ferie denne sommer.

1. Ibiza

Selvfølgelig. Alle, der vil være med, hvor det sker tager mindst en gang i løbet af sommeren til Ibiza. Den hvide ø er sol, strand, fed musik og champagneparties. Alle kommer her. Kunstnerne, fotomodellerne, designerne og alle de andre som vil ses og flashe deres sidste nye indkøb.

Kedeligt er her ikke, og du bor selvfølgelig på Es Vive eller et af de lækre casaer og fordriver tiden med clubbing og chillout. Skal der ske noget andet? Så lejer du en yacht og sejler til Formentera og spiser frokost hos Juan y Andrea.

2. Tulum

Reikihealing, nøgenbadning og papayajuice. Den tidligere hippieflække Tulum har udviklet sig til et hipt rejsemål for især amerikanske bohemer.  Celebrities flokkes til de hvide sandstande ved den lille by på den mexicanske riviera mayakyst, hvor de blander sig med de kreative og newyorker hipsterne.

Du bor på Coqui Coqui eller Papaya Playa, der også har egen natklub, hvor du selvfølgelig kan danse natten lang. Du kan læse meget mere om Tulum i vores miniguide til Riviera Maya.

3. Marrakech

Den rosa by, hvor 1001 nats eventyr møder den moderne verden. Rolling Stones var her i 60’erne og Yves Saint Laurent gjorde byen interessant for alverdens designere.

I dag er Marrakech et hot spot for kunstnere, skuespillere og jetsettet, der indlogerer sig i de eksklusive gamle riads, der er omdannet til lækre hoteller. Du bor på El Fenn, hvis du vil spotte celebrities og spiser på Le Comtoir for at møde modebranchens spidser. Fortsæt på en af de mondæne klubber og loungebarer.

4. Rio

Hjemsted for verdens smukkeste mennesker, mener Bonnie Rakhit. Alene det er grund nok til at byen er som en magnet på designere og fotomodeller.

Drik caipirinhacocktails på terrassen på det Philipe Starck designede Fasano hotel og vigtigst af alt; tag ned til området Posto Nove på Ipanema Beach, hvor modellerne ligger, inklusive Gisele, Adriana Lima og Alessandra Ambrosia.

5. Miami

Den hippe by Miami i solskinsstaten går aldrig af mode. Det er naturligvis området omkring South Beach, der er omdrejningspunktet for bikiniskønheder og muskelmænd.

Alt fra celebritis, musikere, designere og wannabes i form af plastikprinsesser samles til solbadning, clubbing, champagne og lækker mad. Du bor på The Villa by Barton G eller The Shore Club, fester på LIV og spiser søndagsbrunch med vipperne på Seaspice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*