Sol og strand på Playa Cantarrijan

Cantarrijan ligger i området Almunecar ca. 80 km øst for Malaga. Stranden er 350 m lang og bliver delt af en klippe. På den vestlige del af stranden er sandet fint, mens det er lidt grovere på den østlige del.

Stranden bliver rengjort dagligt og der er to strandrestauranter, La Barraca og La Bola Marina. Her er gode parkeringsforhold, bruser og solsenge. Stranden er fin til børn, men her kan af og til være en god vind og store bølger.

På Cantarrijan kommer mange forskellige mennesker, også en del lokale – specielt i weekenden, hvor stranden er meget besøgt. På øststranden hvor der ikke er liggestole og parasoller er der flest naturister.

På stranden med liggestole er naturister i betydeligt undertal uden at det i øvrigt ødelægger den gode stemning, der er på stranden. 2 liggestole og 1 parasol koster 10 € pr. dag. Der er betjening på selve stranden, hvor en strandtjener (mod et mindre gebyr) sørger for at hente bestilte drikkevarer på restauranten.

I tidsrummet 1. juli til 31. august er det ikke muligt at køre i bil ned til selve stranden. Der er i stedet indsat små busser, som kører i pendulfart mellem parkeringspladsen og stranden. Det koster 1€ hver vej. Man kan selvfølgelig spare pengene og gå de 1,4 kilometer op og ned ad vejen.

Kommer du fra Nerja på vej N340 er der en vej på højre hånd lige før Cerro Gordo tunnelen, se efter skiltet. Herfra er der ca. halvanden km til stranden. Kommer du fra Almunecar på vej N340 skal du ligeledes dreje af efter tunnelen, kig efter skiltet mod Cerro Gordo. Kør halvanden km og kig så efter skiltet til stranden. GPS kordinater til parkeringspladsen: N 36.74619/W 3.77550.

Cantarrijan ligger mellem de to feriebyer Almunecar mod øst og den noget større Nerja mod vest. Selvom turismen er fuldt udbygget er området knap så hektisk som ved Malaga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*