Hvor skal Claira hen næste gang?

Nytårsaften 2014 startede Clairas jordomrejse. Et par kontinenter og lande var valgt ud på forhånd, men ellers er det brugerne på Twitter, der bestemmer den 28-årige englænders næste destination.

Claira havde ellers et glimrende job i mediebranchen, men da en test viste, at hun havde arvet generne til en sygdom som både hendes mor og søster er døde af, solgte hun alt hvad hun ejede for at tage jorden rundt.

“Da min søster døde lovede jeg mig selv at finde en måde jeg kunne blive lykkelig. Det giver hende ikke livet tilbage, men jeg har stadig mit”, siger Claira.

Efter flere operationer blev hun fyldt med en lyst til at rejse. Claira forfulgte sit mål med bevidstheden om, at hun havde alt at vinde.

Hun tilbragte den første måned på St. Vincent og Grenadinerne i Caribien, der har en særlig plads i hendes hjerte. Det var her hun otte år tidligere for alvor kom sig efter sin bulimi, og den magiske atmosfære som hun dengang forelskede sig i er her stadig.

Det at rejse giver ro og mulighed for at tænke over tingene. “Derhjemme bliver man altid forstyrret og når aldrig at tænke en tanke til ende. Sådan er det ikke nu”, fortæller Claira.

Fra Trinidad har hun været i Mellemamerika og tog bl.a. til Brasilien for at se det verdensberømte karneval. Og hvor hun skal hen næste gang ved kun hendes følgere på Twitter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*