SIDEN SIDST: Rejsenyt fra ind- og udland – uge 39 – 2018

SIDEN SIDST UDKOMMER MINIMUM 2 GANGE OM MÅNEDEN

REJSENYT FRA IND- OG UDLAND – UGE 39 – 2018

Verdens bedste øer
Det store rejsemagasin Travel+Leisure har bedt deres læsere om at sætte navn på verdens bedste øer – lidt inspiration til din ferie. Resultatet blev som følger:

  1. Java – Indonesien
  2. Bali – Indonesien
  3. Lombok – Indonesien
  4. Maldiverne
  5. Waiheke – New Zealand
  6. Palawan – Filippinerne
  7. Mauritius
  8. Cebu – Filippinerne
  9. Paros – Grækenland
  10. Tasmanien – Australien

All inclusive skal være uden alkohol på Ibiza og Mallorca
Det mener myndighederne på Balearerne, der vil sætte en stoppe for det de kalder “uciviliseret adfærd” hos turisterne. Øerne har i flere år været hærget af fulde turister, og årsagen skulle være all inclusive-konceptet. Ifølge planen skal den nye lov træde i kraft fra 2020, så rejsebureauerne kan nå at lave nye kontrakter og ændre deres salgstekster.

Den nye lov vil dog ikke blive vedtaget uden kamp. Britiske rejsebureauer har allerede protesteret og forlanger bevis for, at det er den gratis alkohol på all inclusive-hotellerne, der er skyld i problemerne.

Rejsebureauerne skal fortælle sandheden
Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) er ude med kritik af de danske rejsebureauer, der ofte maler et skønmaleri i deres beskrivelser af hoteller. Indkvartering er det største klagepunkt i pakkerejse-ankenævnet og hos DRF mener man, at rejsebureauerne kunne undgå mange sager i nævnet, hvis de var mere ærlige i deres salgsmateriale.

Jakob Hahn, der er advokat i DRF, siger til standby.dk, at rejsebureauerne bør gennemgå deres hotelbeskrivelser med en tættekam. Der bruges alt for mange superlativer, og det sætter forventningen op hos kunderne.

Næsten 350.000 danskere holder ferie på Kanarieøerne
Kanarieøerne med Gran Canaria i spidsen er danskernes absolutte feriefavorit om vinteren. Det skriver Spies Rejser i en pressemeddelelse, hvor man kan fortælle, at de lokale turistmyndigheder har spurgt danskerne, hvorfor de vælger Kanarieøerne. Svaret er bl.a. klimaet, strandene, trygheden, den afslappede atmosfære og det børnevenlige miljø.

Sidste år besøgte 356.208 danskere De Kanariske Øer. Flest tog til Gran Canaria (132.290) efterfulgt af Tenerife (84.742) og Lanzarote (32.494). Læs nere om Kanarieøerne i vores miniguides: Gran CanariaTenerifeFuerteventuraLanzarote

Primo Tours køber Beach Tours
Danmarks femtestørste charterbureau, Primo Tours, har købt Beach Tours af Aller Leisure. Primo Tours ejer i forvejen Aarhus Charter og Suncharter, som man købte i 2016. Charterbureauet forventer i år at sende 86.500 gæster afsted til rejsemål i Middelhavet, skriver standby.dk

Fra vores egen verden

Mest populære sider
Bo billigt på stranden i Thailand
Her er det varmt i oktober
Tre gode steder til sommerferien i Thailand
Lækre hoteller kun for voksne
Lev drømmen – 3 måder at tjene penge på mens du rejser

Mest populære miniguides
Miniguide til Rhodos
Miniguide til Gran Canaria
Miniguide til Mauritius
Miniguide til Mallorca
Miniguide til Fuerteventura

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*