SIDEN SIDST: Rejsenyt – Uge 2 – 2021

Rejsenyheder til dig

SIDEN SIDST: REJSENYT FRA IND- OG UDLAND – UGE 2 – 2021

Rejser og coronavirus
Næsten dagligt kommer der nyt fra og om rejsebranchen omkring rejser og coronavirus. Jeg har derfor lavet en særskilt side om det emne – læs mere her.

Rejseforudsigelser fra booking.com
Hotelbookingportalen booking.com har via tilbagemeldinger fra kunderne researchet sig frem til, hvad de rejsende efterspørger efter coronakrisen. Her vil der først og fremmest være fokus på at se mere af verden. At sætte pris på det at rejse. Samtidig vil vi have mere for pengene og være mere kræsne, forudser booking.com.

Ikke overraskende går trenden også mod mere tryghed og bæredygtighed på rejsen. Spontane rejser, mere back-to-basic og især det at kombinere arbejde og rejser vil blive mere aktuelt efter coronakrisen, mener booking.com.

Rejsebureauerne oplevede et styrtdyk i omsætningen
Ifølge tal fra Nets, der udbyder elektroniske betalingsløsninger, så har rejsebranchen oplevet et markant dyk i omsætningen i anden halvdel af 2020 i forhold til året før. Hele 82,9 % faldt omsætningen for flyselskaber og rejsebureauer, mens hotellerne kunne notere et fald på 31,9 %.

Vi savner ferierejsen med familien
Det viser en undersøgelse foretaget af Epinion for rejsebureauet De Brede Planker. Her fortæller familiepsykolog Charlotte Diamant, at selvom mange er mere sammen med familien under coronakrisen, så savner vi at gøre og opleve noget sammen. Allerhelst vil vi være sammen med familie og venner i større forsamlinger, men derefter svarer deltagerne i undersøgelsen, at de savner at rejse.

Flybilletterne er blevet lidt dyrere
I det seneste pristjek fra Travelmarket er prisen på flybilletter lige nu lidt højere end før coronakrisen. Det gælder primært til destinationer i Europa. Ole Stouby fra Travelmarket siger, at priserne blot er et øjebliksbillede. Pga. de høje smittetal overalt i Europa er udbuddet af flysæder begrænset, og det kan ses i priserne. Ole Stouby tror, at priserne på flybilletter vil komme på niveau med 2019 eller endda blive billigere, når vi har lagt coronakrisen bag os.

Kreta er på listen over steder du skal besøge i 2021 ifølge Condé Nast Traveler

De bedste rejsemål i Europa i 2021
Rejsemagasinet Conde Nast Traveler, der henvender sig til high-end segmentet, har sat navn på de bedste rejsemål i Europa i 2021. Magasinet har kastet sin kærlighed på øgruppen Azorerne, Dubrovnik og de omkringliggende øer, Salento i Italien, Chania på Kreta, kanarieøen El Hierro, byen Melides i Portugal og det lille land Slovenien, som flere andre rejsemagasiner også har i søgelyset i 2021.

TUI spår om fremtiden
Charterbureauet TUI har spurgt mere end 1000 danskere, hvordan de vil rejse i 2021. Bliver det muligt igen at tage ud i verden, så vil det først og fremmest være til velkendte steder, som vi har savnet. I starten vil vi rejse ud på kortere ture, men der vil være stor fokus på at planlægge den drømmerejse vi aldrig fik taget. Naturoplevelser, tryghed på rejsen, især rejseforsikringer, og at kombinere rejser og arbejde vil ifølge TUI og være en trend i 2021.

Spies får ny visuel identitet
Midt i den historiske krise for rejsebranchen skifter Spies Rejser nu visuel identitet. Det er blevet til et nyt logo, hvor farven ikke længere er gul, men orange. En farve, der minder ikke så lidt om den Ving Rejser brugte i gamle dage.

Brandstrategien er der også ændret på hos Spies Rejser. Der skal bl.a. lægges vægt på personlige rejseoplevelser og større valgfrihed. To tendenser, der har været særdeles fremtrædende i rejsebranchen de senere år og som Spies nu prøver at følge op på.

Fra vores egen verden

Mest populære sider lige nu
Book sommerhus nu – få rabatkode + gratis annullering
Udlev drømmen – 3 måder at tjene penge på mens du rejser
Tisvilde Strand – det nordsjællandske badeparadis
Ferie i Danmark – syv forslag til bilture i Danmark
Danmarks bedste strande

Mest populære miniguides lige nu
Miniguide til Sydfrankrig
Miniguide til Dubai
Miniguide til Mauritius
Miniguide til Gran Canaria
Miniguide til Santorini

Sydfrankrig er et af de rejsemål I læsere drømmer om lige nu

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*