SIDEN SIDST: Rejsenyt fra ind- og udland – uge 16 – 2019

SIDEN SIDST UDKOMMER MINIMUM 2 GANGE OM MÅNEDEN

REJSENYT FRA IND- OG UDLAND – UGE 16 – 2019

Danskernes mest populære rejsemål
Ifølge en opgørelse fra hotels.com er London stadig danskernes foretrukne rejsemål. Englands hovedstad ligger nummer 1 på listen over de mest populære rejsemål (mest bookede) i 2018 efterfulgt af Berlin, Hamborg og Paris. Byerne på de fire første pladser er de samme som i 2017, mens New York skubber Mallorca ned på sjettepladsen. Nummer syv på listen er Barcelona efterfulgt af Rom, Stockholm og Bangkok.

Færre booker rejsen i god tid
Det fortæller Ole Stouby fra Travelmarket til BT. Lige nu ligger søgningen af rejser i juli og august 10 % lavere end sidste år. Ole Stouby nævner ikke specifikt den gode danske sommer sidste år som årsagen, men det gør man hos norske Finn Reise, der sammenligner 2019 med 2014.

Den norske sommer var varm i 2014, og det fik nordmændene til at vente med at bestille sommerferie. Da vejret i 2015 så ikke viste sig fra sin bedste side gik der nærmest panik i folk – alle ville sydpå. Ifølge Ole Stouby er der en generel tendens til, at vi booker sommerferie senere og senere – årsagen skal bl.a. findes i det stadig større udbud og muligheder, hvor det kan være svært at beslutte sig.

Singapores Changi lufthavn igen kåret til verdens bedste
For syvende år i træk er Changi-lufthavnen i Singapore kåret til verdens bedste af rejsesitet Skytrax. 13,5 millioner rejsende har stemt i den årlige undersøgelse, hvor Tokyo Haneda og Seoul Incheon kommer ind på de næste pladser. I det hele taget er det de asiatiske lufthavne, der dominerer listen – første europæiske lufthavn på listen er München på syvendepladsen, mens det blev til en 15. plads til København.

Apollo introducerer mystery tours
Konceptet mystery tours har været kendt i udlandet i nogle år, men nu introducerer charterbureauet Apollo Rejser Destination Ukendt. Et koncept, hvor den rejsende ikke kender destinationen, men blot skal sørge for at pakke kufferten. “Live a little” kalder Apollo deres koncept, som er et forsøg på at ruske lidt op i markedet og for at vise gæsterne nye rejsemål.

Bali er på Tripadvisors liste over verdens bedste rejsemål

Verdens bedste rejsemål
Så har brugerne på Tripadvisor igen sat navn på verdens bedste rejsemål. Anmeldelser af bl.a. hoteller, restauranter og seværdigheder er sat ind i en særlig algoritme, og resultatet gav en førsteplads til London. Top 10-listen ser således ud:

1. London
2. Paris
3. Rom
4. Kreta
5. Bali
6. Phuket
7. Barcelona
8. Istanbul
9. Marrakech
10. Dubai

Natur til de ældre, shopping til de yngre
Alderen er afgørende for, hvad vil opleve og foretage os på ferien. Det viser en undersøgelse fra Apollo Rejser, der afslører, at den unge generation tager afsted for at shoppe eller dyrke sport. De ældre er mere til naturoplevelser, men uanset alder og køn, så er afslapning en vigtig del af ferien, viser undersøgelsen.

Fra vores egen verden

Nye miniguides
Siden sidst har vi fået lavet to nye miniguides til henholdsvis Nice i Frankrig og Spetses i Grækenland.

Mest populære sider lige nu
Tre gode steder til sommerferien i Thailand
Gode valg til påskeferien
Syv gode koncepthoteller
De bedste familiehoteller på Mallorca
Skønne charterrejser: 10 hoteller kun for voksne

Mest populære miniguides lige nu
Miniguide til Rhodos
Miniguide til Mallorca
Miniguide til Mauritius
Miniguide til Fuerteventura
Miniguide til Sydfrankrig

Ny miniguide til skønne Nice – et supplement til guiden til Sydfrankrig, der er en af vores mest populære

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*