SIDEN SIDST: Rejsenyt fra ind- og udland – uge 12 – 2019

SIDEN SIDST UDKOMMER MINIMUM 2 GANGE OM MÅNEDEN

REJSENYT FRA IND- OG UDLAND – UGE 12 – 2019

Danskerne rejser væk i påsken
Rejsebureauerne har lige nu travlt med at sælge påskerejser til danskerne. Det skriver Danmarks Rejsebureau Forening (DRF), hvis medlemmer kan melde om næsten udsolgt til rejsemål som Egypten, Marokko og flere spanske destinationer. Også de øvrige lande omkring Middelhavet og Dubai er populære rejsemål hos danskerne i påsken. Ifølge Lars Thykier, adm. direktør i DRF, så giver den sene påske mulighed for at finde solen og varmen få timers flyvning fra Danmark.

Nye alkoholregler på Mallorca
1. april træder nye alkoholregler i kraft på den populære ferieø Mallorca. Bl.a. bliver det forbudt at drikke på en række udvalgte gader, og der vil ikke blive set med milde øjne ved en lovovertrædelse – bøden kan kan være helt op til kr. 25.000, skriver bl.a. Express. Desuden må barer, klubber og restauranter ikke tilskynde turister til at drikke alkohol. Det betyder, at f.eks. happy hour bliver forbudt mange steder.

De billigste og dyreste rejselande
I en ny omfattende undersøgelse fremgår det, at Singapore er verdens dyreste rejseland efterfulgt af Paris, Hong Kong, Zürich og Geneve. København indtager i øvrigt en syvendeplads på listen. De billigste lande at rejse i er Caracas, Damaskus, Almaty, Tashkent og Bangalore.

Over 60.000 til feriemesse
I weekenden 22-24. februar blev der igen i år afholdt rejsemesse i messecenter Herning. Ferie For Alle tiltrak lige over 60.000 besøgende, der kunne høre om bl.a. safari, camping og charterrejser fra de 1131 udstillere. Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og bliver næste år afholdt fra 21-23. februar.

Man behøver ikke tage så langt væk for at finde sol og varme i påsken – her Barcelona

Danskerne bruger lang tid på ferieresearch
Ni timer plus det løse. Så lang tid bruger gennemsnitsdanskeren på at surfe nettet tyndt i jagten på drømmerejsen. Det viser en ny undersøgelse fra hotels.com, der også afslører, at en fjerdedel af danskerne leder efter rejser i arbejdstiden og at især den yngre generation overvejer hele 10 forskellige feriemuligheder inden de beslutter sig.

Man siger ofte, at planlægningen er den halve fornøjelse, men ifølge undersøgelsen fra hotels.com får mange decideret stress af at søge efter rejser. Heldigvis tror langt de flest deltagere i undersøgelsen på andre rejsendes hotelanmeldelser, og det er ofte dem, der ligger til grund for vores valg, når vi ikke orker mere research.

Flere nye flyruter til Frankrig
Der er lige nu gang i ruteåbningerne fra Købehavn til franske destinationer. Ryaniar åbner til Bordeaux og Marseille, mens Air France får en sommerrute til Toulouse. To flyselskaber åbner ruter til Nantes – det gælder Transavia og Easyjet. København har også forbindelser til Paris, Montpellier, Biarritz, Lyon og Nice.

Fra vores egen verden

Mest populære sider lige nu
Gode valg til påskeferien
Tre gode steder til sommerferien i Thailand
Bo billigt på stranden i Thailand
De bedste familiehoteller på Mallorca
De bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet

Mest populære miniguides lige nu
Miniguide til Mallorca
Miniguide til Mauritius
Miniguide til Gran Canaria
Miniguide til Bali
Miniguide til Rhodos

Vores miniguide til Rhodos er en af vores mest populære lige nu

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*