Seks skønne overnatningssteder i Danmark

Få ny energi, lad romantikken blomstre og nyd så den danske sommer på nogle af landets hyggeligste overnatningssteder. Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet fem skønne perler i det danske sommerland, der alle ligger i pragtfulde omgivelser.

 

Caféhaven i Børglum

Mellem Vrå og Løkken i det nordjyske ligger caféhaven, der kun har syv værelser. Stedet er rammet ind af en pragtfuld have med grill, bålplads og pavilloner, hvor du i mindre godt vejr kan nyde de frodige omgivelser. Fra caféhaven er det oplagt at besøge Børglum Kloster og selvfølgelig Løkkens skønne badestrand.

Se pris på Caféhaven >

 

Falsled Kro – Millinge

Gode gamle Falsled Kro er en fantastisk og luksuriøs oplevelse. Kroen har i årtier været kendt for sin fremragende mad, og det gælder også den såkaldte almanak menu, der er dansk mad i topklasse. Fra den hyggelige kro kan du besøge Helnæs smukke natur eller gå en tur i Svanninge Bakker.

Se pris på Falsled Kro >

 

Rønhave Apartments – Sønderborg

Drømmer du om en herregård på landet, så slå et smut forbi Rønhave Apartments, der ligger i naturskønne omgivelser på Als. Her er otte lyse ferielejligheder og gæsterne elsker den gode udsigt og de rolige omgivelser. Du kan udforske Als eller se Dybbøl og Gråsten Slot eller bare nyde en af øens fine strande.

Se pris på Rønhave Apartments >

 

Købmandsgården – Møn

En af Danmarks hyggeligste B&B ligger på Møn. Nærmere betegnet fem minutters gang fra Råbylille Strand og et kvarters kørsel fra Møns Klint. Her er kun fem værelser som tidligere gæster betegner som charmerende. Besøg Bryghuset eller Liselund Slotspark fra 1700-tallet.

Se pris på Købmandsgården >

 

Kokkedal Slot – Hørsholm

Det bliver ikke meget mere prægtigt end det smukke Kokkedal Slot i Nordsjælland. Bo med et royalt twist i frodige omgivelser og med udsigt til Øresund. Drik afternoon tea og tag på slotshopping i Hillerød, Helsingør og Fredensborg.

Se pris på Kokkedal Slot >

Ruths Hotel – Skagen

Legendariske Ruths Hotel i Skagen er dansk sommer når det er bedst. Beliggenheden i den populære by tæt på strand og havn giver glade gæster, der roser betjeningen. Ruths Hotel er med rette berømt for sin gode mad og skønne værelser.

Se pris på Ruths Hotel >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*