Seks rejseforudsigelser fra Lonely Planet

De næste rejsetrends ifølge Lonely Planet

Hvad 2018 vil bringe ved ingen, men hos rejsebogsforlaget Lonely Planet vover man sig ud i seks forudsigelser for hvad der bliver trendy i det nye år.

1. Digital Detox

Vi vil i stigende grad lægge vores tablets og smartphones fra os for at få tid til at fordybe os. Naturen vil igen blive et vigtigt sted at tilbringe tid for at få den ro, som er så tiltrængt.

Der vil komme flere guidede ture i skovene med forskellige temaer ligesom begrebet stillespa vil få en helt ny betydning. 2018 bliver året hvor vi får nok af de sociale medier, og hvor vi prøver at finde tilbage til vores åndelige jeg.

2. De alternative byer bliver populære

Paris, London og New York. Done that. Vi elsker at prale med vores oplevelser og rejser, men når vi har besøgt de steder, der bare skal besøges fordi alle andre har været der, hvad så?

Lonely Planet spår at mange mindre kendte byer og regioner vil dukke op på Instagram, og det er en trend, der er helt i tråd med den aktuelle overturisme som mange af verdens mest populære rejsemål har oplevet.

3. Mere Virtual Reality

Virtual Reality er kommet for at blive, og teknologien vil blive endnu mere udviklet i årene, der kommer. Der er lagt op til at bruge hele dage bag VR-brillerne og lave dine virtuelle rejser så autentiske som muligt.

Virtuel Reality skal ikke erstatte dine rejser, men inspirere dig til at booke dit næste eventyr. Og hos Lonely Planet forudser man, at det med tiden bliver muligt at livestreame din rejse så dem derhjemme kan følge med.

4. Rejsedating bliver hot

Apps og datingsider designet til at finde din næste eneste ene har eksisteret i årevis, men 2018 bliver året, hvor hoteller og måske endda hele øer går målrettet efter de, der søger kærligheden.

Inspireret af tv-programmer som Love Island og The Bachelor er det blevet mere legitimt at være åben om hvem og hvad man søger. Digitale hjælpemidler kan være glimrende i jagten på kærligheden, men intet er dog så godt som at mødes ansigt til ansigt.

5. Droner og atter droner

Glem alt om selfiestangen – dronerne har nu indtaget førstepladsen over de mest irriterende rejsegadgets. Hvis du ikke allerede er træt af droner, så bliver du det snart spår Lonely Planet.

Med lavere priser og mindre udgaver af de flyvende djævle vil enhver rejsefreak med respekt for sig selv meget snart eje en drone for at tage lige præcis de billeder, som Instagram elsker.

6. Flere Mystery Tours

Mystery Tours, hvor du ikke kender destinationen inden du tager afsted, har været kendt i et par år, men rejseformen får lige et twist eller to.

Der konkurreres om, hvor overraskende rejsen vil blive, og det kommer til at indbefatte, at du slet ikke ved hvornår du skal af sted og hvem du skal rejse med. Nogle taler endda om at “kidnapninger” også vil blive en del af din næste Mystery Tour.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*