Seks fede hoteller til Valentins Dag

Gode hoteller til den romantiske valentinsferie

Snart er det Valentins Dag. En dag, der står i romantikkens tegn. Nogle frier til deres udkårne, mens andre snupper et par tiltrængte hyggedage med partneren.

Uanset hvordan du vil bruge den romantiske dag, så kommer her seks forslag fra hotels.com til hoteller, hvor I helt sikkert vil få en anderledes Valentinsferie. Du kan finde flybillet til din valentinsferie her.

 

Only You Boutique Hotel – Madrid

Bare navnet. Hotellet ligger i den trendy bydel Salesas og er indrettet af designeren Lazaro Rosa-Violan. Only YOU Boutique Hotel er kun for voksne og har seks værelsestyper med bl.a. pudemenu og dundyne.

Book eller se mere om Only YOU Boutique Hotel >

 

Hotel Podewils – Gdansk

Hvorfor ikke fejre Valentins Dag på et tidligere slot? Hotellet ligger i den gamle bydel tæt på marinaen og er yderst charmerende. I kan bl.a. nyde stedets sauna og den gode restaurant, der ligesom hotellet får topanmeldelser.

Book eller se mere om Hotel Podewils >

 

Hotel &  Spa La Belle Juliette – Paris

Charmerende hotel i hjertet af Paris. Her kan I nyde en lækker spabehandling, men her er også motionscenter og indendørs pool. La Belle Juliette er opkaldt efter en fransk selskabsdame, og vil I have en særlig oplevelse på Valentins Dag, booker I selvfølge The Romantic Room.

Book eller se mere om La Belle Juliette >

 

Palazzina Grassi – Venedig

Få steder er mere romantisk end Venedig. Vælger I Palazzina Grassi, der er indrettet af selveste Phillipe Starck får I lige det ekstra, der gør Valentinsferien helt uforglemmelig. Prøv f.eks. at reservere plads i den smukke Krug Lounge, hvor I kan nyde hinanden og et glas Krug champagne med udsigt over Canal Grande.

Book eller se mere om PalazzinaG >

 

Glenmoriston Townhouse Hotel – Inverness, Skotland

Valentinsferie i Skotland? Jo, hvorfor ikke. Når I først er trådt indenfor i Glenmoriston Townhouse Hotel, vil I ikke fortryde det. Her får I god gammeldags luksus med udsigt over Ness søen. Efter en gåtur i det smukke landskab og en romantisk middag kan I falde i søvn i de egyptiske bomuldslagner.

Book eller se mere om Glenmoriston Townhouse Hotel >

 

Hotel Zoo – Berlin

Hotel Zoo åbnede i 1911 og var engang stedet, hvor Berlins Filmfestival blev afholdt. Her får du masser af charme og historie tæt på luksusbutikkerne ved Kurfürstendamm. Hotel Zoo har bl.a. tagterrasse, bar/lounge og restaurant. Fik vi nævnt, at værelserne er lydisolerede?

Book eller se mere om Hotel Zoo >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*