Sådan rejser Monica gratis

Vi har skrevet om den før. Datingsiden MissTravel, hvor velhavende mænd inviterer smukke kvinder ud at rejse. 25-årige Monica var skeptisk, men nysgerrigheden efter at se, hvor MissTravel kunne føre hende hen, fik hende til at oprette en profil på datingsiden.

Monica fik hurtigt kontakt med en fyr, der inviterede hende til Barbados med alt betalt. “Det var fuldstændig som en almindelig date, bare i Caribien”, siger Monica, der slår fast, at der ikke var sex involveret. “Jeg har heller ikke sex på andre dates, så det havde jeg heller ikke her”.

Det blev til flere rejser til Barbados med den samme mand, der i dag blot er en ven. Monica mødte dog en ny fyr, som inviterede hende med til San Francisco. Heller ikke her blev det til mere end et venskab, men den 25-årige amerikaner skulle snart finde kærligheden.

 Før jeg oprettede en profil på MissTravel havde jeg aldrig været udenfor USA. Monica

Det blev en italiensk mand, der skulle feje benene væk under Monica, og han inviterede hende til sit hjemland. Efterfølgende blev det til flere rejser til Indonesien og Filippinerne, før de besluttede sig til at blive kærester.

Men det betyder ikke, at Monica er færdig med at se verden. “Hver gang min kæreste rejser, så inviterer han mig med”, fortæller Monica, der forsikrer, at skulle hun blive single, så er det i gang med MissTravel igen. Almindelig dating er simpelthen blevet for kedeligt.

Vil du også se verden – start med en flybillet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*