Dubai og Ras al-Khaimah – 9 dage fra kr. 6.900,-

Oplev Ras al-Khaimah og Dubai til en fantastisk pris

På denne rejse skal I opleve Ras al-Khaimah og Dubai – to meget forskellige emirater. Begge steder bor I på gode mellemklassehoteller og har morgenmad inkluderet.

Rejsen

I besøger først Ras al-Khaimah, der ligger lige nord for Dubai. Ras al-Khaimah er det perfekte valg til en decideret badeferie. Her er der god plads på strandene, som mange steder består af skønne indbydende laguner med turkisblåt vand.

Det er fristende bare at nyde sol og strand, men emiratet har også lidt udflugter at byde på. I kan f.eks. tage med ud i ørkenen for at opleve de imponerende sanddyner.

Om det skal være en jeepsafari, på dromedarryg eller en tur med snowboard ned ad sanddynerne er helt op til jer. I kan også shoppe eller gå en runde golf på den imponerende bane, der ligger med den smukkeste udsigt.

Efter fire overnatninger i Ras al-Khaimah går turen nu til det mere kendte emirat Dubai. Her er der mange muligheder for aktiviteter og udflugter, men hvad dagene skal gå med bestemmer I naturligvis selv. Vi sørger dog gerne for udflugter til jer.

Denne rejse er en rigtig god kombination af dejlig afslappende badeferie i Ras al-Khaimah og spændende seværdigheder og ægte storbyliv i Dubai.

Vi sørger meget gerne for udflugter til jeres rejse i Dubai – her et lille udsnit:

• Byrundtur – oplev alle de store seværdigheder på denne halvdags byrundtur
• Ørkensafari – tag ud i ørkenen og kør i sanddynerne
• Sunset Cruise på yacht – smuk aftenudflugt på havet, hvor I ser Dubai by Night
• Dubai Autodrome – prøvekør en Ferrari eller Porsche

Om Dubai

Rekorderne står på spring i imponerende Dubai, der er blevet et utroligt populært rejsemål hos danskerne. Emiratet byder ikke kun på sol og strand, men også på lækker luksus og spændende seværdigheder.

Dubai er en by, hvor der hele tiden sker noget nyt, og uanset om I er til kultur, god mad eller aktiviteter for hele familien, så har I mulighed for at få en fantastisk ferie. Besøg bazaren, spis gourmetmad eller lad jer underholde i de store temaparker.

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai
• Transport fra Dubai til Ras el-Khaimah t/r
• 4 overnatninger i Ras al-Khaimah inkl. morgenmad
• 4 overnatninger i Dubai inkl. morgenmad

Pris fra kr. 6.900,- pr. person


Prisen gælder når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen tilbydes af min samarbejdspartner Unique Travel – læs mere her.

Vores rejser: Vi laver fleksible rejser med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. I kan rejse når I vil, så længe I vil. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen, og det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser til jer.