Oplev fantastiske Bali – 4 rejseforslag med alt inkluderet

Bali og naboøerne venter med store oplevelser

Bali ER fantastisk og lad nu være med at tro det koster en formue at opleve den smukke ø, der bare har så meget at byde på. Du kan selv lave din rejse billigt, men du kan også vælge at få et rejsebureau til at sammensætte din helt egen skræddersyede rejse.

Se f.eks. nedenstående rejser, hvor fly, alle transporter og håndplukkede hoteller er inkluderet i prisen. Husk, at det kun er forslag – du kan få skræddersyet præcis den rejse, du drømmer om.

Se mere om vores rejser her eller skriv til os på rejser@solstrandsommer.dk, hvis I vil have et gratis og uforpligtende rejseforslag.

Medsend følgende information:
• Hvor I vil hen
• Hvor mange I er (antal voksne og børn)
• Hvilken lufthavn I vil rejse fra
• Særlige ønsker
• Et telefonnummer vi kan kontakte jer på

 

Ubud, Gili Meno og Sanur

En lækker kombinationsrejse (13 nætter), hvor I har god tid til at slappe af og udforske alt det Bali har at byde på. I begynder i herlige Ubud på Bali, der er kendt som øens kreative centrum. Her venter shopping, kunstgallerier, smuk natur og fremragende mad.

Så går turen til de kridhvide strande på øen Gili Meno, der er ægte bountyland. Slap af, tag en dukkert og nyd hinanden. Fra Gili Meno går rejsen tilbage til Bali og byen Sanur på den sydlige del af øen. Her skal I bo på et dejligt hotel, og der er rig mulighed for at tage på opdagelse på smukke Bali.

Fra kr. 11.300,- pr. person

 

Sanur, Ubud, Gili Meno og Lombok

Den klassiske rejse, hvor I oplever Bali, Giliøerne og Lombok. Rejsen begynder på Bali, hvor I har 6 overnatninger – 3 i Sanur og 3 i Ubud. Sanur ligger på det sydlige Bali og er en af øens ældste og mest kendte feriebyer.

Her kan I nyde den gode strand, spise god mad og falde til inden I kører nordpå til vidunderlige Ubud. Balis alsidige og spændende kulturcentrum byder på masser af oplevelser som smuk natur og kreative kunstgallerier for blot at nævne nogle få ting.

Fra Bali tager I til bountyøen Gili Meno, der er ganske lille og helt uden biler. Her venter kridhvide sandstrande med krystalklart vand. Med andre ord et godt sted at komme helt ned i tempo og bare nyde hinanden.

Sidste stop på den populære rejse er Lombok, der er en større ø tæt på Bali, men som er helt anderledes. Her er fine strande, men også pragtfuld natur i form af vulkaner og frodig jungle.

Fra kr. 11.800,- pr. person

 

Det ægte Bali

Kom langt væk fra de gængse turistruter på denne 16-dages rejse, hvor I bor på unikke og håndplukkede overnatningssteder. I skal bl.a. bo i luksustelt, hvorfra I kan se de smukkeste solopgange og opleve de fantastiske risterrasser ved Jatiluweh, der er på UNESCOs verdensarvliste.

Fra smuk natur til autentiske landsbyer ved Tabanan, hvor I skal overnatte på et ganske lille hotel med kun fem hytter. Her kan I få et unikt indblik i de lokales hverdag og måske opleve farvestrålende ceremonier.

Rejsen fortsætter på øen Gili Meno, hvor I kan nyde fire dage på stranden, inden turen går tilbage til Bali. Igen skal I overnatte på et ganske lille resort – dette ligger tæt på vulkanen Agung og de smukke rismarker. I kan snuppe en tur i poolen, deltage i yogaklasser eller tage med på guidede cykel- og vandreture i omegnen.

Fra kr. 13.925,- pr. person

 

Ubud, Bali Lush, Gili Meno og Sanur

Kultur, afslapning og ægte bountystrande. Sådan kunne man kort præsentere denne rejse, der starter i kunstnerbyen Ubud på Bali. Her er der et overflødighedshorn af spændende oplevelser i form af kunstgallerier, yogaklasser og vandreture i rismarkerne. Og så er Ubud god shopping og byen har nok Balis største udvalg af restauranter.

Nu venter Bali Lush – det ægte Bali ved Tabanan, der omgivet af den frodige natur. Her møder I det Bali man så ofte ser på billeder. Rejsen fortsætter på paradisiske Gili Meno – en lille ø med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Inden hjemrejsen har I en nat i Sanur på Bali.

Fra kr. 12.700,- pr. person

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*