Lily lever på landevejen

I en ombygget skolebus oplever hun verden

24-årige Lily Kemp havde udlængsel, men kun få penge. Drømmen om at se verden synes langt væk, da hun pludselig fik et tilbud om at købe en gammel skolebus.

Sammen med kæresten Ryan Turner omdannede hun bussen til et hjem på fire hjul. Lily havde tidligere rejst i Sydøstasien, men denne gang ville den New Zealandske pige opleve Europa.

Siden har Lily og Ryan kørt 16.000 kilometer gennem Europa. De bor i bilen, der bl.a. er udstyret med køleskab, køkken og stor seng, der kan foldes sammen til en loungesofa.

Jeg er mest glad, når jeg oplever noget nyt og ser nye steder.
Lily Kemp

I starten var det lidt svært at bo på så lidt plads, men i dag elsker Lily sin bus og kunne ikke tænke sig at bo anderledes. I forhold til at bo på hotel, så synes hun det er rart at falde i søvn i sin egen seng hver aften. “Det er skønt at have sin hjem med når man rejser”, mener hun

Lily hader rutiner og kan lide at ikke to dage er ens. Indtil nu har hun besøgt 36 lande og undervejs på sin tur tager hun de jobs hun kan få for at få økonomien til at hænge sammen.

Efter 170 dage på de europæiske vej er Lily og Ryan tilbage i New Zealand, hvor de lige har afsluttet et firemåneders roadtrip i hjemlandet.

Planerne er ved at blive lagt til den næste rejse, der meget sandsynligt bliver til Australien. “Jeg har det bedst, når der sker noget. Bliver hverdagen for triviel, så begynder rastløsheden og planlægningen af nye eventyr”, fortæller Lily.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*