I strandhyttebil rundt i Europa – den sidste tur

Amy & David vil finde det perfekte sted til deres tree top hotel

Amy og David elsker at rejse. De mødte hinanden i Dubai og har sammen besøgt adskillige steder rundt om i verden. De har kørt Sri Lanka tyndt i en tuk-tuk, men har også besøgt bl.a. Antigua, Hong kong og New York.

Det engelske par ville egentlig gerne have en mere stabil dagligdag, og drømmen er at få sit eget guesthouse et sted i Europa. Og hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? De besluttede, at de ville bruge deres sidste store rejse på at finde det perfekte sted til deres drøm.

Amy og David boede i Caribien, hvor de sagde deres fuldtidsjob op og solgte alt hvad de ejede for at købe en Fiat Ducato fra 2005, som de har bygget om til en kørende strandhytte. De har fået plads til både køkken, bruser og soveværelse.

De sidste par måneder har de kørt rundt i Frankrig, Spanien og Portugal, hvor de har nydt livet og til begges overraskelse haft væsentlig færre uoverensstemmelser end normalt på trods af den trænge plads.

Vi mødte hinanden i Dubai og havde begge fuldtidsjob. Vi besluttede at sælge alt hvad vi ejede for at køre rundt i Europa. Vores drøm er at åbne et tree top hotel.
Amy & David

Parret rejser på lavbudget og må kun bruge 15 £ om dagen. De laver for det meste selv mad og har ikke besvær med at overholde budgettet.

Amy og Davids favoritsted indtil videre er San Sebastian i Spanien, men de har besøgt utallige smukke steder, hvor kun få turister kommer forbi. Turen over bjergene fra Spanien til det nordlige Portugal hører også til en af de bedste oplevelser.

Inden de rejser tilbage til England vil parret også besøge Italien, Slovenien og Kroatien. De lande står i hvert fald på ønskelisten, og de håber også at få tid til at opleve Rumænien.

Projektet med at købe en minibus for at lave den om til et rullende hjem kan Amy og David kun anbefale. Det er selvfølgelig et stort arbejde, men det bliver så rigeligt belønnet. “Vi er sammen på en helt anden måde og har tid til hinanden. Det er perfekt”, fortæller de til Daily Mail.

At det engelske par også holder af strandlivet i Caribien ses tydeligt i bilens indretning. Den er lavet som en strandhytte – specielt, men hvorfor ikke føle sig hjemme samtidig med at man udlever sin rejsedrøm?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*