Hvor skal vi hen i 2015?

Inspiration til din ferie

Det er blevet den tid på året, hvor rejseeksperterne kommer med forslag til, hvilke destinationer, der kunne gå hen at blive hotte i 2015. Blandt  de berejste folk hos Lonely Planet har man valgt 10 lande ud, herunder en række varme og solrige rejsemål. Dem tager vi et kig på her.

Nicaragua

Latinamerika er rigtig hot i øjeblikket. Costa Rica, Panama, Belize og nu også Nicaragua, som Lonely Planet spår en stor fremtid som rejseland. De første high-end resorts er dukket op, og hovedstaden Managua er godt på vej til at blive regionens kulinariske centrum. I Nicaragua kan du opleve søvnige byer, farvestrålende festivals og en stribe pragtfulde bountyøer ud for kysten. Der er masser af muligheder for backpackerne, men Nicaragua satser mere og mere på luksus- og økoturisme. December til april er tørtid i Nicaragua og det er et godt tidspunkt at besøge det spændende land. 

Marokko

Det nordafrikanske land er ikke ukendt af danskerne, men det er som om, at Marokko bliver ved med at levere varen. Her får du lange strande, pulserende markeder, mad i verdensklasse og høje bjerge med frodige dale. Marrakech har længe været kendt som stedet i Marokko, men i øjeblikket er den gamle hovedstad Fez ved at blive en seriøs konkurrent. Nye lækre hoteller, restauranter og hippe klubber er dukket op, så det er nu du skal besøge den spændende by. Forår og efterår er perfekte tidspunkter at besøge Marokko. Her er hverken for varmt eller for koldt.

Filippinerne

Med over 7000 solbeskinnede øer i et af verdens smukkeste øhav er Filippinerne en drømmedestination for badeferieentusiaster. Netop i år arrangerer turistmyndighederne masser af events for de besøgende, men længes du bare efter en ensom strand med en primitiv hytte, så vil du ikke gå forgæves. Filippinerne har stadig et meget lavt prisniveau, servicen er generelt god, og så bemærker Lonely Planet, at landet har en glad og festlig befolkning. Filippinerne er det perfekte vinterrejsemål. Fra december til marts/april er det solrigt med temperaturer på ca. 30° C.

St. Lucia

Den smukke ø med de grønklædte bjerge er en af de mindst besøgte i Caribien. Her kan du fornøje dig med førsteklasses snorkling og dykning, vandre i regnskoven og svømme med delfiner. Nåh ja, du kan også bestige Pitonbjergene og kitesurfe ved Sandy Beach, St. Lucia er som skabt til aktiv ferie under Caribiens sol. December til marts er mest solrig på St. Lucia, men selvfølgelig også det dyreste tidspunkt.

Singapore

Den asiatiske metropol er en smeltedigel af indtryk og kulturer. Her er billige gadekøkkener og hippe cocktailbarer. Besøg Chinatown eller Little India, og gå på opdagelse i storbyens nyeste hit; Marina Bay, et festligt underholdningsområde med aktiviteter, shopping og restauranter. Næste år har Singapore tilmed 50 års jubilæum som selvstændigt land, og mon ikke det bliver fejret? Som en bonus ligger Singapore kun få timers sejlads fra en håndfuld skønne indonesiske tropeøer som Bintan og Nikoi. Singapore skal besøges i sommermånederne, hvor det er mest solrigt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*